T i i m i

Meillä on aivan ihana tiimi, eli minä ja vakkarit, joiden kanssa toimimme ja hoidamme & liikutamme ponit viikoittain. Vakkarit ovat ponien osaylläpitäjiä ja jaamme ponien kulut yhdessä tiimin kanssa. Joukkoomme kuuluu minun lisäkseni reippaita, taitavia ja iloisia 9-19-vuotiasta lapsia ja nuoria. Poikia meillä ei tällä hetkellä ole, mutta on ollut. Kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen katsomatta! Meille tärkeää on mukava toimiminen ponien kanssa, yhdessä tekeminen, hyvä porukka ja sen myötä hyvä yhteishenki. Se, että kaikilla on kivaa. Niin poneilla kuin ihmisilläkin.

Haluaisitko mukaan tiimiin? Meillä on vapaita paikkoja, kysy ihmeessä lisää.

4 kommenttia:

 1. Miten tiimi oikeastaan kerättiin kasaan? Valittiinko jäsenet jotenkin tai jotain? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on välillä ollut ilmoituksia vapaista paikoista ja niistä ovat sitten kiinnostuneet laittaneet viestiä ja käyneet mahdollisesti kokeilemassa. :) Vakkarina aloittaminen on riippunut lähinnä siitä, haluaako henkilö vakkariksi käytyään kokeilukerralla ja siitä miten hän on sopinut porukkaamme. Ajoon meillä on ollut kriteereinä vain iloinen mieli, hyvä asenne ja se ettei kiusaa ketään tai ole ilkeä. Ratsastuksessa puolestaan on tietenkin mietitty ratsukon yhteensopivuutta.

   Poista
 2. Missä päin suomea tämä paikka on? :)

  VastaaPoista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)