lauantai 3. maaliskuuta 2018

Kiitos!

Kiitos kaikille meidän lukijoille, seuraajille, meitä äänestäneille, raadille sekä blogiäänestyksen järjestäneelle Playsson.net:in tiimille! Meidät palkittiin tänään kategoriassa "positiivinen erottuja", jonka lisäksi olimme raadin suosikkeja. Olo on kiitollinen ja arvostettu, muistamisesta tuli tosi hyvä mieli! Horse Fair -messuilla blogiexpossa nähtiin mun (ja ponien) kiitosvideo ja myönnän että se oli aika hönö, mutta ihan meidän tyylinen..! Annettakoon mulle vähän anteeksi, olen kuitenkin kovin flunssainen ja VVK:n jäljiltä melko väsynyt. Seurasin tilaisuutta Playssonnetin ( @playssonnet ) instalivessä kotisohvalta, kun en itse päässyt tällä kertaa paikalle. 

Kiitos siis vielä kaikille, ootte ihania! <3


- Tuuli 3.3.2018.


Lisätty illalla:

YLEISÖÄÄNESTYS

Positiivinen erottuja
1. Pieniä kavioita / Tuuli Jääskeläinen, 1770 ääntä
2. Puoliverinen prinssi / Susanna Niemi, 1413
3. Tuhatta ja sataa / Ida Turunen, 823
4. Ellikki / Elina Talvio, 820

Lisäksi: "Raadin suosikki: Pieniä kavioita / Tuuli Jääskeläinen"
Olimme kuulemma ainoita, jotka saivat raadilta täydet pisteet. Vau, kiitos!!

Ja koska tää on nyt Playsson.netinkin kanavalla, niin laitettakoon tännekin mun kiitosvideo. Muilla oli sellaset siistit ja asialliset videot, mutta mä nyt vaan oon tämmönen:


Äiti ja isi olivat messuilla paikanpäällä ja äiti kävi hakemassa palkinnot. Kiitos myös heille! Nyt pääsenkin tutustumaan tuohon Ridesr magazineen. En normaalisti lue kuin shettisyhdistyksen lehteä, mutta tämä mun on jo pitkään pitänyt hankkia tutustuttavaksi. Palkinnot pääsevät miun palkintopöydälle. <3

10 kommenttia:

 1. Toi sun kiitosvideo oli mun mielestä jotenkin tosi ihana, jotenkin tosi siun tyylinen ja ihanan persoonallinen (ja varsinkin jos vertaa siihen miun videoon, en osannut sanoa oikein mitään..:D)! Tuo palkinto meni kyllä ihan oikeaan osoitteeseen, toivoin niin paljon siun voittoa tässä kategoriassa!

  Mä oon seuraillut sun blogia jo useamman vuoden, mutta jotenkin vasta nyt sain kommentoitua tänne.:D Tää blogi on ihan huippu ja ponit ihania!(tähän iskisin miljoona sydänsilmäemojia, jos kommentoisin puhelimella:D)

  http://taaonmunhetki.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tää on niin ihana kommentti etten osaa edes vastata kunnolla. Iso kiitos sulle! <3 (Sun video oli oikein hyvä kanssa ja sanoit kaiken oleellisen!)

   Kiva kun viimein kommentoit ja ihanaa että tykkäät! Nää ponit on kyllä ihan loistavia. Mä oon surkea lukemaan blogeja, en seuraa aktiivisesti mitään (instatilejä sitten senkin edestä), mutta nyt kävin kurkkaamassa sun blogin. Tosi kaunis ja yksinkertainen ulkoasu ja mielenkiintoista ja tasokasta sisältöä. Paljon onnea sulla myös ansaitusta palkinnosta!

   Ps. Mä oon kans ihan emojien liikakäyttäjä, onneks niitä ei saa tietokoneella... XD

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Siina! <3 Sut pitää kyllä saada joskus käymään mun ja poniinien luona... Tuutko kesällä? :D

   Poista
  2. Ois kyllä niin ihanaa, mutta asun täällä Etelä-Lapissa niin matka on ehkä vähän liian pitkä :D Ehkä joskus silti, jos jotenkin onnistuis!

   Poista
  3. Mietiskele! :D Toki majotettais sut, ettei tarvis päiväseltää piipahtaa.

   Poista
  4. Otan yhteyttä jos tulee mahdollisuus päästä sinne! :)

   Poista
 3. Ansaitsitte sen! Paljon onnea❤️

  VastaaPoista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)