lauantai 2. joulukuuta 2017

Luukku 2. - Pieni esittely

Sain jonkin aikaa sitten kysymyksiä blogini vasta löytäneeltä henkilöltä. Päätin koostaa kysymyksisen pohjalta lyhyen esittelypostauksen, eli:

Luukussa 2. on pieni esittely minusta ja poneista

Hei kaikki uudet ja vanhat lukijamme! Olen Tuuli, 23-vuotias Kotkalainen nainen. Koulutukseltani olen hevosenhoitaja ja hevosharrasteohjaaja, jonka lisäksi olen tuleva sosionomi. Minulla on viisi omaa shetlanninponia: kahdeksanvuotiaat ruunat Braamer ja Tuhto, seitsämänvuotias ori Ossi, viisivuotias ori Pena sekä yksivuotias ori Viltsu. Aiemmin omistin myös Penan kanssa saman ikäisen ruunan, Elmerin, joka polvivikojen takia lensi taivaaseen tämän vuoden kesäkuussa.
     En itse ratsasta poneillani, sillä olen shettiksille liian suuri. Minulla ei myöskään ole omaa ratsua, enkä tällä hetkellä harrasta ratsastusta lainkaan. Aiemmin olen harrastanut ratsastusta kuusitoista vuotta. Omilla poneillani ajan ja touhuan niiden kanssa kaikkea mahdollista muuta paitsi ratsastusta. Meillä on myös vakkareita, joista osa ratsastaa ja osa ajaa poneillani. Vakkarit kisaavat poneillani sekä ratsu- että ravipuolella, jonka lisäksi käymme silloin tällöin näyttelyissä. Kotona harrastamme myös muun muassa agilityä, talutuslenkkejä, irtojuoksutusta, temppukoulutusta, uittoa, hiihtoratsastusta jne.
     Minulla ei ole omaa tallia, vaan ponini asuvat kivalla isolla yksityistallilla Pyhtäällä. Omistaja on ystäväni ja muutimme tallille ensimmäisen kerran Braamerin kanssa viisi vuotta sitten. Välillä olemme ponien kanssa asuneet pariin otteeseen myös Pohjois-Savossa toisen ystäväni ja Braamerin ja Elmerin kasvattajan luona. Haaveena minulla on tulevaisuudessa saada hankittua omakotitalo ja ponit omaan pihaan. Siitä tuleekin oma erillinen postauksensa!

Lisää poneistani voi lukea sivulta: https://pieniakavioita.blogspot.fi/p/p-o-n-i-t.html
Myös tämä sivu voi olla hyvä uudelle lukijalle: https://pieniakavioita.blogspot.fi/p/lukijalle.html

Me ollaan kaikki Braamerin, Elmerin ja Penan kanssa synnytty 10.5. Ellu ja Pena ovat lisäksi syntyneet samana vuonna, eli molemmat 10.5.2012! Kuva © Oona Pitkonen.

2 kommenttia:

  1. Aiotko tehdä tänä vuonna kalenterin jossa on kuvia poneistasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seinäkalenterin? :) En sellaista normikokoista seinäkalenteria aio tehdä, mutta olen suunnitellut tilaavani itselleni viisipaikkaisen perhekalenterin ponieni kuvilla, jota pitäisin ponieni liikutuskalenterina. Nyt minulla on kaupasta ostettu nelipaikkainen perhekalenteri, siihen on yksi lokonen jaettu puoliksi Tuhtolle ja Viltsulle.

      Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)