tiistai 19. joulukuuta 2017

Luukku 19. - Pieniä ärsyttäviä asioita

Arvonta on siis käynnissä vuoden loppuun asti ja se on löydettävissä - täältä -. Palkintona on 1h ajo ja voittaja saa itse päättää haluaako ajaa Brankulla, Ossilla, Penalla vai Tuhtolla.

Luukussa 19. on pieniä ärsyttäviä asioita

Älköön kukaan vetäkö palkokasvia nenukkaansa. Kaikkia ärsyttää jokin, tässä vähän niitä asioita jotka ärsyttävät minua. Ei oteta kuitenkaan liian vakavasti. Mitkä asiat ärsyttävät teitä? Iloista joulunodotusta t. Kukkahattutäti.


1. Maiskuttelu. Hei, kyllä oikeesti kannattaa opetella syömään maiskuttelematta. Menee ihan kylmät väreet kun joku maiskuttelee. Samaan pakettiin menee myös suu auki syöminen, joka tosin on aikalailla sama asia.

2. Kenkien laahaaminen. Nostele niitä jalkoja, kengän pohjat vielä kuluu. Tääkin ääni saa mun niskakarvat pystyyn.

3. Se kun ei yritä itse. "En löytänyt." "Etsitkö?" "En." No joo, toki autan aina jos tarvitsee, mutta itse pitää ensin yrittää. Jos esimerkiksi passaisin vakkaritkin ihan avuttomiksi, niin eihän ne mitään oppisi.

4. Ei laita kysymysmerkkiä kysymykseen. Kysymys ilman kysymysmerkkiä on pelkkä lause. Se ei ole kysymys. Tekee mieli olla vastaamatta. Ei voi olla niin laiska ettei jaksa laittaa kysymysmerkkiä, vai voiko..?

5. Muut räikeät kirjoitusvirheet esimerkiksi _yhdys sanoissa_, tai kun kirjoitetaan erisnimet pienellä (kiia, annika).Tai jos kirjoitetaan koko ajan niin niin,että pisteen tai pilkun jälkeen ei tule välilyöntiä.Tätäkin näkee ihan oikeasti,kummallista. Toki teen itsekkin paljon virheitä, mutta kyllä ne räikeimmät pistävät silmään.

6. Se, ettei omia jälkiä siivota vaan joku muu joutuu tekemään aina perässä. Esimerkiksi kentältä ja tallin käytävältä siivotaan oman hevosen kakat. Aina, viimeistään heti ratastuksen/ajon ja hevosen poisviennin jälkeen. Kakkakoppaa ei jätetä täytenä tallin käytävälle, vaan se tyhjennetään lantalaan. Monelle ihan perus juttu, monelle tuntuu olevan kovinkin hankalaa ymmärtää.

7. Se, ettei käytä lautasta kun syö esim. leipää. Onhan se joo sellanen semisti kuiva jne, mutta murut ja kaikki leviää pitkin lyhysin. Yökkistä. Samaan syssyyn sitten se, kun makarooninpaloja ja muuta mikä ei mahdu viemäriin heitetään lautasineen tiskialtaaseen. Sieltä on sitten jonkun kiva niitä kaivella ylös... Miksei suoraan biojätteeseen/roskikseen ja tyhjä lautanen tiskialtaaseen (tai suoraan koneeseen, jos sellainen on)?

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä on tajuttoman ärsyttävää ja ällöttävääkin, jos joku syljeskelee koko ajan sinne missä ihmiset kulkee. Tai sylkäisee purkan maahan, sekin raivostuttavaa. Meillä koulussa nimittäin portaat ja portaiden lähettyvillä maa vanhoja purkkia (taivutetaanko noin?) täynnä. Roskittaminen on muutenkin aivan typerää, joka ei kyllä mikään turha ärsytyksen aihe ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyi joo, syljeskely ja vanhat purkat on ällöjä!! D: Ja oon ihan samaa mieltä roskaamisesta, todella typerää. :/

      Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)