maanantai 18. joulukuuta 2017

Luukku 18. - Pieniä lemppareita

Yhtenä ehdotuksena blogijoulukalenteriin esitettiin postattavaksi lempparikuva jokaisesta ponistani tältä vuodelta. Pidin ideasta heti ja tässä se olisi nyt toteutettuna:

Luukussa 18. on pieniä lemppareita

Kuvien valinta oli todella vaikeaa, sillä meillä on kuluneelta vuodelta paljon ihania kuvia. Niihin liittyy vahvoja tunteita ja muistoja. Lempikuvan ei tarvitse olla se teknisesti hienoin kuva, vaikka nämä sattuvat kyllä olemaan upeita ja laadukkaita. Kiitos kaikille valokuvaajaystävilleni, toivottavasti tulette kuvaamaan myös tulevana vuonna!


Yksittäiset kuvat:
Lempikuvani Ossista vuodelta 2017 on tämä upea Laura Taimiojan kuvaama kuva. Kuva on kuvattu pääsiäislomalla tallimme suurella laidunpellolla. Tässä kuvassa vaan on kaikki niin kohdallaan, tausta, tunnelma, ponin asento... Ossi on taitava ja ylväs!

Lempikuvani Braamerista vuodelta 2017 on tämä Oona Pitkosen kuvaama kuva. Kuva on otettu alkukesästä kentällä. Braamer on super taitava ja olen siitä hirmuttoman ylpeä, jotenkin koko homma ja meidän välinen suhteemme kiteytyy tähän kuvaan todella hyvin.

Lempikuvani Elmeristä vuodelta 2017 on tämä Laura Taimiojan ottama kuva. En voi katsoa tätä kuvaa ilman, että silmäni kostuvat. Elmeri on ihan itsensä näköinen ja tässä kuvassa on sellaista tunnelmaa, jolle en löydä sanaa. Käsi kädessä kuljimme matkan loppuun asti ja olemme aina yhdessä, vaikkemme enää näkisikään.

Lempikuvani Penasta vuodelta 2017 on tämä kentällä kesällä otettu kuva. (Ite kuvasin.) Ei ehkä teknisesti kovin hehkeä, mutta Pena näyttää tässä tosi hyvältä! Tässä on asennetta ja orimaisuutta.

Lempikuvani Tuhtosta vuodelta 2017 on tämä Pitkosen Oonan syksyllä kuvaaama kuva. Tämä kuvastaa tuota mokomaa ninjaa niin hyvin. Vauhtia ja intoa löytyy, sekä pilkettä silmäkulmasta!

Lempikuvani Viltsusta tältä vuodelta on myöskin Pitkosen Oonan kuvaama. Tämä on samalta kuvauskerralta kuin Tuhton kuva. Vaikka Viltsu on aika reppanan näköinen ja sen massu on mutainen, se on kuitenkin hurjan reipas, rohkea ja luottavainen kiivettyään lankulle. Oma rakas hopeareunukseni.


Loppuun vielä lemppari kaverikuvat. En voinnut valita vain yhtä, joten tässä kaksi:
Tämä Suvi Tirrosen alkukesästä 2017 ottama kuva Elmeristä ja Tuhtosta koskettaa minua syvästi. Voi pojat. Kauaa Ellu ja Tuhto eivät ehtineet tuntea, vain vähän yli kuukauden, mutta niistä tuli heti hyvät ystävät. Olisipa yhteinen matka voinut olla pidempi.

Viimeisenä yksi maailman tärkeimmistä kuvista. Siinä ne ovat. Ensimmäiset viisi. Kaiken pohja ja kaiken perusta. Minun rakkaat, minun unelmieni täyttymys. Hetken aikaa kaikki oli totta. <3
Kuvan on kuvannut Oona Pitkonen alkukesästä 2017.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)