torstai 14. joulukuuta 2017

Luukku 14. - Pieni postaus ponilta

Kiitos vielä kaikille postaustoiveita laittaneille! Tämän luukun aihe tuli myöskin toiveesta ja lisää toiveita ehtii vielä laittaa jos huolii. Sitten asiaan:

Luukussa 14. on pieni postaus ponilta

Moi kaikki! Mä olen Pena, viralliselta nimeltäni Olkijoen Osmo. Välillä noi sanoo mua myös Pentiksi, Penkuksi... Kaikkea ne keksiikin. Oon viisvuotias shetlanninponiori ja asun Pyhtäällä. Mun kavereita on Tuhto, Viltsu ja Ossi, ja sitten meidän kanssa asuu vielä yks Braamer. (Okei okei, on sekin mun kaveri, vaikka riidelläänkin aina välillä.) Naapureina meillä on (samalla tallilla) paljon kaikkia tyyppejä, mutta kivoin on mun mielestä Oiva. Se on suomenhevonen ja oon päässyt kentälle sen kanssa samaan aikaan.

Elmeriä mulla on ikävä. Siitä on jo kauan kun se lähti ja jos oikein ymmärsin, se meni taivaaseen eikä tuu enää takaisin. Se oli mun paras kaveri, me oltiin tunnettu sen kanssa tosi kauan ja leikittiin aina hurjasti. Sen jalat oli kuitenkin aika kipeet välillä, vaikka oli se tosi iloinen kaveri aina kun ei sattunut. Kuulemma me nähdään vielä joskus, jostain ikivihreistä niityistä tai vastaavista nuo kai joskus puhuu. Viltsukin lastattiin yksi päivä koppiin eikä sitä ole sen jälkeen näkynyt. Se kuitenkin kuulemma meni vaan leikkimään, lihomaan ja kasvamaan ja tulee myöhemmin takaisin. Huhhuh! En olisi halunnut luopua siitäkin.

Tässä mä. Tää kuva on Oonan ottama, sen sukunimi on kai Pitkonen tai jotain.

Mä tykkään tehdä töitä ja välillä mulla on ihan hurjasti virtaa! Välillä kuitenkin haluaisin vaan ottaa rennosti ja syödä... Kaikkein karmein ajatus mitä toi äiti on keksinyt, on kyllä laihdutuskuuri. Ei mitään järkeä sellaisessa, parempi olis vaan kun meillä olis vapaat heinät ja mieluusti paljon väkirehuja myös. Onneks tällä hetkellä me saadaan ihan reilusti heinää. Yks mun lemppari-ihmisistä on Annika, jonka kanssa me ollaan käyty ravikisoissakin. Niissä mua stressaa aika paljon, mutta Annika onneks tietää mitä pitää tehdä ja neuvoo mua.

Jos mä saisin toivoa jotain, niin mä haluaisin tyttöystävän. Se olis aika ihana. Ja se olis sitten mun tyttöystävä eikä Ossin... Ossille vois olla vaikka oma. Braamer joskus muistelee jotain Lilliä. Mäkin olen sen kuulemma joskus nähnyt, mutten kyllä enää muista. Tuhto on sellanen kaikkien kaveri, muttei kuulemma tyttöystävää tarvitse, riittää kuulemma kun on paljon kavereita ja ruokaa.

No, mä en oo kauheesti harjotellut tällasta enkä nyt keksi muuta, mut kiitos kun luit ja hyvää joulun odotusta sulle! Toivottavasti saat jouluna paljon herkkuja!

Tossa yhdessä kuvassa me ollaan Ellun kanssa, se kuva on myös Oonan ottama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)