lauantai 30. syyskuuta 2017

Traileriremontti!

Lauantaina 24.9. oli talkoopäivä! Voi huhhuh mikä päivä olikin... Mukana olimme minä, äitini, isäni, Heidi ja Heidin isä, sekä aluksi myös ravitiimi. Vanhat seinät vaihdettiin yksi kerrallaan uusiin, kaikki välit putsattiin ja raaputeltiin, uudet saumat suojattiin ja tiivisteltiin... Ruuvausta, sahausta, mutterien kiristystä, rälläköintiä. Vanhojen levyjen huonous kävi selville entistä paremmin ku ne saatiin irti. Myös lattia vaihdettiin. Lattian vanha etupala oli karmeassa kunnossa, onneksi ponien alla ollut pala oli vielä jämäkkä. Takaluukkua ja etuovea lukuun ottamatta kaikki vaneriosat vaihdettiin siis uusiin ja hyviin osiin.
     Kaksitoista tuntia talkoilimme suunnilleen, välissä syötiin salaatit ruuaksi, sekä jäätelöauton käytyä mie ja isi syötiin jäätelöt. Jäätelöauton ääni on muuten ihan eri kuin minun lapsuudessani, kamalaa! Päivä ehti kääntyä iltaan ja lopuksi työskenneltiin jo lisävalojen kanssa, kunnes annoimme periksi, 12h työpäivän jälkeen, ja jätimme lopun myöhemmälle. Trailerin uudesta väristä en pidä, mutta on mahtavaa että koppi on kohta taas kunnossa. Kaikkein tärkeintähän on ehdottomasti, että traileri on turvallinen ja poneilla on siinä hyvä matkustaa!

Iso kiitos kiitos kaikille mukana olleille, ilman teidän jokaisen panostusta emme olisi tässä onnistuneet näin upeasti!! Iso kiitos myös sponsorillemme Kymen Metallituotteelle, joka osaltaan mahdollisti trailerimme korjausoperaation sponsoroimalla uusia vaneriosia! Kohta kelpaa taas ajella!TRAILERIAMME SPONSOROI:
 http://www.kymenmetallituote.fi
Sunnuntaina 25.9. traikkutalkoot jatkuivat tallilla minun, äitini, Heidin ja vähän muidenkin voimin. Maalailua, raappausta, massausta. Eilinen oli kaikilla poneilla vapaapäivä, mutta tänään Olivia ja Noora ratsastivat omansa ja minä irtojuoksutin lyhyesti Tuhton ja Viltsun. Penalla oli vapaa viikonloppu.
     Raportti Nooralta: "Ensin harjattiin ja varustettiin ponit, jonka jälkeen lähdettiin maastoon. Lenkki meni hyvin, mentiin kaikissa askellajeissa. Ponit oli kivoja ja reippaita. Kentällä me molemmat ratsastimme radan neljä kertaa. Viimeiset radat mentiin ilman raippoja. Lopuksi tietty loppuravit ja loppukäynnit. Pyyhittiin vähän hikisiä kohtia sienellä, sitten rasvasin ja myrkytin Braamerin, laitoin takin ja veimme ponit pihattoon.

2 kommenttia:

  1. Oottepa reippaita tuon trailerin suhteen :D 👍 Ja mukava muuten lukea aina noita vakkareiden kommentteja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pakko olla jos meinaa vielä matkustella ympäriinsä! :D Kiva että tykkäät, nuo raportit helpottaa miun omaa kirjoittamista ja tuo vähän lisäväriä ja erilaista näkemystä näihin teksteihin! :)

      Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)