tiistai 18. huhtikuuta 2017

Tallipaikka Pyhtäältä

Tallipaikka Kotkasta? Tallipaikka Pyhtäältä? Nyt olis Pyhtään Siltakylässä tarjolla talli-, pihatto ja laidunpaikkoja, samalla tallilla jolla ponini asuvat. Tallilla on 5 sisätallipaikkaa, 6 ulkotallipaikkaa ja 3 erillistä pihattoa. Meillä on valaistu hiekkakenttä, suuret katokselliset tarhat, lämmin vesi, kokopäivätarhaus, suuret valvotut laitumet ja hyvät maastot, uittokuoppaa unohtamatta. Talvella pellolle aurataan rata. Tila sijaitsee oman tien päässä rauhallisella paikalla, eivätkä ohiajavat autot ole vaaraksi, edes mahdollisille karkulaisille. Tervetulleita ovat niin tammat, ruunat kuin oritkin.

HINNAT 2017
Laidunpaikka: 120€/kk
Tallipaikka hevoselle: 350€/kk
Tallipaikka ponille: 250€/kk
Pihattopaikka: 250€/kk

Etäisyyksiä
Kotkansaarelta: n. 22 km (ajoaika alle 30 min)
Lähin maneesi, Hempyöli: n. 4,5 km (ajoaika alle 10 min)
Loviisan ravirata: n. 38 km (ajoaika noin 40 min)
Etäisyydet ovat siis hyvät myös Kotkasta! Itse asun Kotkassa ja käyn tallilla päivittäin, matka taittuu reippaimmilta myös polkupyörällä.

Lisätiedot ja kyselyt: http://granbackastall.webs.com/tallipaikat
# Tallipaikka Kotka # Tallipaikka Pyhtää # Laidunpaikka Kotka # Laidunpaikka Pyhtää # Pihattopaikka Kotka # Pihattopaikka Pyhtää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)