sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Koulukisat Korrilla

Sunnuntaina 23.4.2017 Korrilla oli harjoituskoulukisat, joihin tietysti raahauduimme innolla osallistumaan. Kaikki ratsutytöt osallistuivat omilla poneillaan raviohjelmaan, jonka oli arvostelultaan clear round. Siljalle ja Penalle nämä olivat ensimmäiset yhteiset kisat. Hitsin hyvin meni kaikilla! Braamerin ja Nooran alku- ja lopputervehdykset olivat paljon paremmat, he, sekä myös Ossi ja Olivia, liikkuivat reippaammin eteenpäin eikä Pena koittanut poistua radalta! Prosentteja kertyi Siljalle ja Penalle 67,30%, Nooralle ja Braamerille 68,84% ja Olivialle ja Ossille huimat 71,92%!

Kiitos Kotkan Ratsastajille taas kerran kivoista kisoista!

Ellun hoiti kotitallilla Mette. Hän harjaili ponia aluksi noin 20 min, jonka jälkeen pari kävi uittokuopalla kahlailemassa ja sitten Mette syötteli Ellua pellolla. Poni oli kuulemma reipas ja olisi halunnut juoksennella. Hyvä että toisella on intoa, pitää joku päivä laskea koko lauma kentälle revittelemään. Kiitos Mette! (Mette jatkaa vakkarinakin taas toukokuusta, on ollut tämän kuun siis tauolla.)

Illalla laitoimme tulevan kesän leirit myyntiin. Jännää! Ne löytyvät omalta sivultaan täältä: http://pieniakavioita.blogspot.fi/p/leirit.html


Ps. En varmaan kovin usein sano ja varmasti otan asioita itsestäänselvyyksinä, mutta kyllä mulla on ihan maailman parhaat äiti ja isi, joita rakastan ihan hurjasti! Mitä ikinä tapahtuukaan ja vaikka kaikki muu ois mua vastaan, tiedän että heihin voin aina luottaa. Aina jos tarvitsen apua, niin perhe auttaa. Kiitos että ootte olemassa mua varten ja muistakaa, että mäkin oon täällä teitä varten. Myös pikkuveljeä, jonka kanssa menee välillä hermo. <3 Pitäkää ihmiset perheistänne huolta ja näyttäkää että välitätte!


KISAKUVIA © TAINA (ig tainwss):Lopputervehdyksessä yhteiskumarrus. Harmi vaan kun Ossi jatkoi hinkaten naamaansa jalkaansa, ois ollut muuten vaikuttavampi... Hehee! KISAKUVIA © mie:
Raviohjelmasta tytöt saivat upeat mustat ruusukkeet.
Siinä meidän ratsukot! Ihanat, just eikä melekein.

2 kommenttia:

  1. Oliko Nooralla vähän eripituiset jalustimet ainakin viimeisestä kuvasta päätellen? Ja kuinka pitkä tuo silja on,näyttää kyllä siltä että jos tuosta vielä paljon kasvaa niin ei ehdi sinulla kisaajana kauan olemaan koska nyt jo menee jalat yli mahan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos poseerauskuvaa tarkoitat, niin siinähän koko alavartalo on vinkurassa, kun poni kiemurteli halutessaan syödä. Jalkkarit on saman pituiset, samoilla menee aina kotonakin ja on tarkistettu. Ei välttämättä kukaan meidän tytöistä enää ensikesänä voi kisata ratsain poneillani, mutta tämä kesä menee vielä ihan hienosti. Samahan se on Nooralla ja Brankulla kuin Siljalla ja Penalla, mutta ensikesänä sitten ajavat, joten älä sinä siitä ole huolissasi. :)

      Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)