lauantai 31. joulukuuta 2016

Sivu kääntyy

Aikamoinen vuosi alkaa pikkuhiljaa kääntyi viimeiseen iltaansa. Vuonna 2016 Penalla oli jalassaan haava, Elmeristä tuli ruuna, Ossin ja B:n kanssa käytiin esiintymässä Horse Fair -messuilla ja Braamer oli lisäksi sekä Horse Showssa ja Elma-messuilla.

Valmistuin Harjusta hevosalan perustutkintoon ja odottelen myös hevosharrasteohjaajan papereita.

Vakkarit vähennettiin alkuvuodesta puoleen ja myöhemmin joukosta lähtivät myös Aava, Helmi ja Simo, sekä hoitajat Aada ja Iiris. Erika aloitti valmentautumisen Ossilla, mutta myös lopetti. Uusina porukkaamme liittyivät Olivia ja Ansela, sekä joukkoon palasivat Mette ja Noora. Uusina hoitajina päättivät aloittaa Elea ja Marissa.

Korttikurssilla kävivät Annika ja Mette, Pena starttasi ensimmäistä kertaa ja Ossi ja Braamer paransivat ennätyksiään, Braamer yli 20 sekuntia! Ossi starttasi ensimmäistä kertaa montéssa ja harkkareista tuli montévoitto. Myös uusi ennätys tuli monté-startissa. Kärrylähdöstä tuli yksi kolmas sija ja Braamer nappasi harkkareiden kärrilähdöstä kolmannen sijan.

Ratsupuolella aloittivat uusina kisakuiskeina Noora ja Olivia, Kiian ja Simon jäätyä pois (kasvettua yli). Nooralla ja Braamerilla olisi ollut finaalipaikka vaikeassa ratsastusluokassa, mutta emme päässeet osallistumaan, sillä Braamerilla oli silloin kavio-ongelmia.

Näyttelyissä käytiin ja Ossi sai ensimmäisen ykköspalkintonsa ollen myös luokkavoittoja!

Kävin katsomassa Tuhtoa ilon ja surun sekaisin tuntein. Sain myös ajaa sillä! <3

Braamerilla puhkesi kesäihottuma, josta onneksi selvittiin loimituksella ja hoidolla. Elmeri ontui ilmojen muuttuessa kylmäksi ja kosteaksi, mutta on nyt pikkuhiljaa taas parempi. Poni on utelias ja iloisen oloinen.

Mitähän muuta... Kisattiin myös maastotaitokisoissa, junnuhandlerissa, pukuratsastuksessa, mätsäreissä jne.  Traikku tuunattiin kolmelle ponille sopivaksi ja minä luovuin syksyn tullessa autostani. Kaikkea hienoa, kivaa, stressaavaa ja surullista. Hengissä selvittiin jokainen, myös Elmeri, ja toivottavasti vuodesta 2017 tulee loistava! Kiitos kuluneesta vuodesta ja:

LOISTAVAA UUTTA VUOTTA 2017 TEILLE KAIKILLE!

(Eka kuva © Sallis Linqvist)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)