perjantai 2. joulukuuta 2016

Luukku 2. - Minun kotini

Tänään sain omasta joulukalenteristani ihanan pienen sydänkaulakorun. Jäi vähän myöhään tämän postauksen postaaminen, mutta hei, ennen ilta seitsämää kuitenkin. Ei paha.

Luukussa 2. on kuvia kämpästäni

Joo. Tämä ei ole mikään sisustusihme tai katalogikoti, mutta omasta mielestäni tämä on söpö ja persoonallinen. Itse tykkään tosi paljon. Tämä on 24-neliön vuokra yksiö, jossa on keittokomero ja isot ikkunat. Auringon paisteella tämä on ihan elementissään, tosin tämä myös lämpenee tosi paljon. Saa nähdä kuinka kuuma täällä on kesällä auringon paisteella.

Tässä ensimmäisiä ottamiani kuvia uudesta asunnostani syyskuussa 2016. Siivosin kämpän parissa päivässä pesten sen lattiasta kattoon, ennenkö aloin pikkuhiljaa tuoda tavaroitani paikalle.
Aluksi en pitänyt yhtään keittiön vihreistä kaapeista, mutta kun sain tavarani paikoilleen, niin oikeastaan rakastan niitä nyt!
Tässä ukkini (äidin isä) tekemä korupuu, jossa isossa osassa äitini  tekemät unisiepparit. Tässä on suurin osa koruistani ja se toimii samalla hienosti koristeena.
Vaatteista saa osan sisustusta Ikeasta ostetulla vaaterekillä.
Vaikka nuo peilipallot näyttävät hönöiltä (ja nykyään niitä on 4 eri kokoista), niin rakastan ihan hulluna noita valopilkkuja joita ne luovat huoneeseen! (R.I.P. keskimmäinen kuvan kasveista, alias Sylvi.)
Vieroksuin kylppärin istuma-ammetta, kunnes kylmät kelit tulivat. Nyt rakastan sitä, koska se pelastaa minut kun jäisenä raahaudun tallilta kotiin ja kuumaan kylpyyn.
Päivällä.
Illalla.
Muratteja tarvitsisisn lisää. Kasvit ovat ihania ja tekevät kaikesta elävämpää ja kotoisampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)