lauantai 17. joulukuuta 2016

Luukku 17. - Parhaita ponimuistoja

Kertokaa teidän parhaita hevosiin liittyviä muistojanne tältä vuodelta? Olitteko jossain leirillä, kisoissa tai vastaavaa? Saiko joku omaa ponia / hevosta?

Luukussa 17. on parhaita ponimuistoja vuodelta 2016

Kysyin vakkarien whatsapp-ryhmässä, mikä on kenenkin lemppari muisto tältä vuodelta ponieni kanssa. Tähän kokosin sitten vastaukset. Vaikeaa oli kuulemma rajailla vain yhteen muistoon, kun hienoja muistoja on niin paljon.! Ansela ei ollut paikalla, joten häneltä ei tällä kertaa ole vastausta.


Annika valitsi vakkarien viikolla pidetyt maastotaitokisat, koska sillin kaikilla oli kivaa ja paikalla oli paljon porukkaa. "JA TÄÄ ON SE PÄÄ SYY: Ellu oli siel niin ilonen ja siin laukassaki meni ihan kovaa".

Meten mielestä paras muisto olivat myös vakkarien maastotaitokisat, koska hän ratsasti silloin Penalla. Lisäperusteluina olivat Penan reippaus, pujottelussa ravaaminen (Penalle iso juttu, kun on vasta aloittamassa ratsun uraa) ja "hihiii ja se hyppy oli kiva siinä lankulla".

Kiia: "Mä en tiiä. Ehkä ravit missä oon tänä vuonna ollu, koska niis on ollu aina kivaa".

Maastotaitokisat sekä raveista kuva.

Noora: "Mul on varmaa Horse Show, koska en oo ikin ollu nii sellases isos tapahtumassa ja koska siel oli kivaa". Lisäksi tosi kivaa oli kuulemma silloin, kun Noora ja Olivia tapasivat ensimmäisen kerran ja laukkasivat peltoradalla tosi kovaa.

Hennan lemppari muisto tältä vuodelta on kuulemma varmaan junnuhandleri.

Olivian lemppareita ovat Nooran kanssa kiitolaukkailut (Nooran mainitsemat), ekat estekisat Ossilla sekä ensimmäinen VL jolle Olivia osallistui.

Horse Show (© Hanne), junnuhandler, sekä Olivian ja Ossin ekat estekisat.

Linnea olisi vastannut korttikurssi, mutta se muisto olikin jo edellisvuodelta. Lopullinen vastaus oli: "varmaan joku vakkarien viikko, en osaa sanoo mikä. Ja sen takii, koska siel oli hauskaa".

Minun lemppari muistoni tältä vuodelta ovat varmaan Horse Fair -messut. Ihan loistava reissu, vaikka jännittikin ihan hulluna! Kiitos http://Harjunopk.fi !

Vakkarileiri (II), Horse Fair -messut ja lopuksi vielä Nooran ja Olivian peltoralli.

10 kommenttia:

 1. Hmm... Tosi vaikee keksii jotai yhtä tiettyy hyvää muistoo, mut ainakin kaikki tän vuoden ratsastusleirit (sekä avustajana että leiriläisenä) on ollu ihan huippuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kuullostaa kivalta! :) Millä tallilla olit leirillä / avustajana, jos saa kysyä?

   Poista
 2. Aika paha kysymys, mutta varmaan ratsastusleiri :)

  VastaaPoista
 3. Hei toivottavasti ehdit hakea sen sinulle tulleen paketin postista, viim. 23.12. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mä unohdin vastata siihen viestiisi! :O Anteeksi, ja kiitos paljon! Odotan jännityksellä. :D Menen varmaan maanantaina tai tiistaina käymään kaupungissa ja haen samalla!

   Poista
 4. kesäleiri ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 5. Kun olin korttikurssilla loviisassa mun ponilla siellä oli super hauskaaaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että siellä oli kivaa! Meidän tytöt tykkäsi hurjasti kanssa. :)

   Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)