torstai 10. marraskuuta 2016

Luminen viikonloppu

Perjantai 4.11.2016 poneilla oli lomapäivä ja lauantaina 5.11. ravitiimi kävi ajamassa ponit ilman minua, sillä minun piti lähteä Helsinkiin messuille. Messuretki kuitenkin peruuntui, mutta silloin oli jo liian myöhäistä kyytien puolesta. On hankalaa kun ei ole autoa, eivätkä bussit kulje sinne minne minä. Ostoslistalla ovat nastarenkaat polkupyörääni.
     Heidi ja Olivia katsoivat kentällä Ellun liikeet. Se ei ontunut samalla tavalla kuin torstaina, mutta oli yhä epäpuhdas. Sen nähdäkseen piti katsoa tarkkaan eikä ponia tarvinnut pakottaa, mutta sekä käynnissä että ravissa Ellu sipsuttaa takasillaan. Etuset menevät normaalisti, takajalat varoen. Voi Elmeriäni. Kunpa voisin kysyä sinulta, oletko onnellinen.


FB muistelee... :( <3


On sunnuntai 6.11. ja katson ulos ikkunastani. Aurinko paistaa pilvien lomasta ja sataa pienenpientä lumihilettä. Hile kimaltelee auringossa ja maailma on mielettömän kaunis. Se helpottaa vähän alakuloista mielentilaani. Saisinpa tästä teille lyhyen videon, mutta kännykästäni on loppunut akku ja laturi jäi eilen illalla ystäväni luo. 
     Kohta lähden tallille. Suunnitelmissa on autiotalon lenkki ratsain. Henna menee Braamerilla, Ansela Ossilla ja koska Mette ei pääse tänään paikalle, Penan selkään nostetaan Olivia. Aion ehdottaa tytöille, että he menisivät ilman satuloita, mäkäli näyttää siltä, että ehdimme valoisan aikaan takaisin. Oi kaunista maailmaani. Tulisipa lunta vielä paljon lisää, jotta pääsisimme aloittamaan tämän vuoden hiihtoratsastuskauden!
     Niinhän siinä kävi, että maastoon suunnattiin ja kaikki innostuivat menemään ilman satuloita. Kävimme autiotalon lenkin ja palasimme kotiin takalenkin kautta. Ossi käytti kahteen otteeseen tilannetta häikäilemättä hyväkseen, pysähtyen laukasta syömään. Ensimmäisellä kerralla työt laukkasivat autiotalon tietä Ossi edellä ja B perässä. Ossin pysähdyttyä B väisti pudonnutta Anselaa ja Hennakin suistui kyydistä. Onneksi kumpaakaan tyttöä ei sattunut. Pena ja Olivia säästyivät sumalta, koska Pena oli vähän tahmea eikä pysynyt isompien vauhdissa. Sille laukkaaminen on vielä hankalaa, varsinkin ratsain. (Haha. Kohta joku tulee sanomaan, että kyllähän se raveissa laukkaa, mutta eri asia nyt.) Toisella kerralla Ansela ja Ossi olivat ainoat laukkaajat ja Ossin aloitettua ruokataukonsa kesken kaiken, Ansela tuli taidokkaasti jaloilleen. Pieniä kommelluksia lukuunottamatta meillä meni oikein mukavasti.

Ps. Katsoin Ellun liikkeitä pihatolla. Se ei ontunut käynnissä eikä ravissa, vaan oli melko normaali, vaikkakin liikkuu ehkä hieman varoen.Ainiin! Pääsemme Braamerin kanssa ensi perjantaina (11.11.2016) ELMA-messuille pitämään talutusratsastusta shettisyhdistyksen kanssa! http://meidanviikonloppu.messukeskushelsinki.fi/article/elma-messut/?gclid=CN6ko5uYntACFQUtGQod_gkHZQ 
Tulkaahan ihmeessä ainakin moikkaamaan jos satutte paikalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)