lauantai 8. lokakuuta 2016

Ravit Mikkelissä

Sunnuntaina 11.9 oli siis Mikkelin ravien vuoro. Ponilähtöön oli ilmoittautunut paljon porukkaa ja homma oli hoidettu aivan ihanasti: oli tehty kaksi lähtöä. Loistavaa, ei tarvinnut karsia suurta määrää poneja pois! Reissussa mukana olivat Hanne, minä, Annika, Kiia ja Linnea. Annika oli tietysti kisahoitajana ja apuna, vaikka B jäikin kotiin. Kiia starttasi Penalla, Linnea Ossilla.

Penalla ei keritty ennen starttia koklamaan lappuja, mutta kun nyt varovasti kokeiltiin, oli poni ihan tyytyväinen niiden kanssa. Verkka meni hienosti, ei mitään hämminkiä. Poni vaikutti itseasiassa heti vähän rauhallisemmalta ja volttauskin meni hyvin, kun poni keskittyi siihen mihin pitikin.
     Ossi kipitti tähän mennessä hitaimman aikansa, 3.24,6. Liekkö tämän kertainen laukkaherkkyys johtunut ensimmäiseen kaarteeseen jääneestä toisesta bootsista vai mistä, mutta poni tuli kuitenkin kivasti viidenneksi. Pena puolestaan paransi ennätystään hienosti lukemiin 3.35,0, kun jaksoi tällä kertaa keskittyä juoksemiseen. Laput kannattivat, laitetaan myös seuraavaksi. Sijoituskaan ei ollut viimeinen, sillä sen jälkeen maaliviivan ylitti vielä kaksi valjakkoa.

HT-netistä listat ja veikkauksia: HT-netistä vielä tulokset:

4 kommenttia:

 1. Kuinka pitkä Kiia on?

  VastaaPoista
 2. Milloin Pena lähtee takaisin sen oikealle omistajalle? Vai onko se nyt sinun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pena on ollut miun jo helmikuusta, eli oikealla omistajallaan on. :)

   Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)