perjantai 14. lokakuuta 2016

Ravia ja raviohjelmaa

Maanantaina 12.9 kaikilla muilla paitsi Elmerillä oli loma. Sen liikutuspuolen hoitivat Aada ja Iiris, jotka raportoivat lenkin kiertäneen ensin viiskymppisen ja sen jälkein melkein kokokonaan autiotalon lenkin. Muuten oli mennyt hyvin, mutta Ellu oli ollut aika laiska. Illalla kävin kaverini kanssa katsomassa poneja ja täyttämässä heinäverkot. Kaverini (miespuolinen) ei ole koskaan ennen ollut hevosten kanssa tekemisissä, mutta tuli kiltisti perässäni pihattoon ponien ruuaksi. Elmeri tykästyi häneen kovasti ja kulki perässä kerjäten rapsutuksia.

Ps. Tänään sain oman vuokrakämpän!!

Kaveri ja uudet ystävät.
Uusi kämppä ja muuttokamaa.


Tiistaina 13.9 oli jälleen vauhdissa loistokaksikkomme A & K, eli Annika ja Kiia. He ajoivat ensin oripojat, mennen sänkkärillä käynnissä ja ravissa noin tunnin (Annika Penalla ja Kiia Ossilla). Ajon jälkeen he huolsivat orit pihattoon ja sitten oli ruunien vuoro. Kiia talutti Brankkua ja Annika Ellua, ja he kiersivät viiskymppistä noin 40 min. Suurimmaksi osaksi he menivät käyntiä, mutta myös ravia. Braamer oli kuulemma tosi reipas, yhdessä ravipätkässä se oli innostunut laukkaamaankin.

Keskiviikkona 14.9 oli Olivian ja Nooran tunti. Samaan aikaan kentällä Ellua ohjasajeli Annika. Alkuun Noora ratsasti Penalla ja Olivia Ossilla. Pena on nyt mennyt ekat kunnolliset ympyrät ravissa ratsastajan kanssa, ihan hyvässä tasapainossa! Hieno pieni poniini! Teimme ensin harjoituksia käynnissä ja ravissa, jonka jälkeen kumpikin tyttö sai ratsastaa raviohjelman läpi Ossilla. Sen jälkeen kävimme vielä ottamassa sänkkärillä pari laukkapätkää, jonka jälkeen loppukäynnit ja ponien hoito. Sänkkärillä oli kanssamme samaan aikaan mopo, mutta isolla pellolla ei meistä ollut hänelle haittaa, eikä hänestä meille. Poneja ei kiinnostanut, koska ovat tottuneet. Aika kätevää kun on mopopoikia naapurissa.
     Ennen kotiinlähtöä Noora ratsasti vielä Braamerilla kentällä ilman satulaa kaikki askellajit läpi. Hyvin meni, kyllä siitä vielä poni tulee! Torstaina 15.9 poneilla oli loma, sillä seuraavana päivänä alkaisi vakkarien viikonloppu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)