maanantai 31. lokakuuta 2016

Muun muassa vähän lentelyä

Maanantaina 10.10. Kiia ja Annika kävivät Braamerin ja Ellun kanssa talutuslenkkeilemässä autiotalon metsissä, mennen rautasillan kautta. Kummatkin ponit olivat reippaita, vaikka koittivat myös haukkailla evästä koko ajan. Lenkin jälkeen tytöt siivosivat koko pihaton ja veivät lisää purua. Iso kiitos!

11.10. tiistailaiset ajelivat tietä pitkin noin 1h 15min, Kiia Braamerilla, Annika Penalla ja Mette Ossilla. Keskiviikkona 12.10. Kiia ajoi Penan sänkkärillä ja mukana oli Annika taluttaen Ellua. Olivian ja Nooran kanssa meillä oli ensin vähän puomiharjoituksia ja sen jälkeen otimme muutaman hypyn. Ossilla ja Olivialla meni hienosti, Braamerilla ja Nooralla ei niinkään... Miten sen nyt sanoisi... Braamer on possu. Neljä kertaa Noora yritti ja joka kerta Braamer otti hänet esteen jälkeen alas. Selkään vinssattiin Kiia, joka tuli ensimmäisellä alas, mutta toisella sai tarrattua kyytiin, itsensä tasapainoon ja kiskottua ponin pään ylös. Sitten hyppäsikin Kiialla jo ihan nätisti. On se aikamoinen elukka, B siis. Noora sai hypätä pari hyppyä Ossilla ja sa meni oikein somasti.

Torstaina 12.10. poneilla oli vapaa, mutta menin illalla Granbackalle yöksi. Aamulla menisin aamutalliin ja iltapäivällä tulisivat vakkarit. It was time for VV!

Maanantaikollaasi.
Ravipuomit keskiviikolta.


Keskiviikkona ponit saivat uuden systeemin heinäverkoilleen. Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)