torstai 11. elokuuta 2016

Viikonlopun kotiraportti

Viikonlopun 9.-10.7 (la-su) kotiraportti

- Lauantai: Braamerilla oli ansaittu vapaapäivä ja Ossilla saikkua. Annika kuitenkin kävi hoitamassa ja talutuslenkittämässä Penan. Kaksikko oli lenkkeillyt tietä pitkin noin 50min ja Pentti oli ollut aika reipas. Lenkin jälkeen Annika oli huoltanut Penan nenän ja laittanut myös Braamerin hangattuun häntään haavaspraytä. (Häntä verillä, leirilläkin hankaili.) Kun ponit oli hoidettu, Annika oli vielä puhdistanut Ossin valjaat.

- Sunnuntai: Mette, Henna ja Annika olivat ajovuorossa, Metellä ja Hennalla Braamer, Annikalla Pena. Tytöille sattui kurja ilma, sillä juuri kun he olivat menossa viiskymppiselle, oli alkanut ukkostaa. Tytöt olivat säikähdyksen jälkeen kääntyneet takaisin kotiin ja ajaneet puolisen tuntia kentällä, kunnes olivat päättäneet että on pakko lopettaa. Sovimmekin jälkikäteen, että ukkosella ei ajeta turvallisuussyistä. "Myrskyn jälkeen on poutasää" ja niinhän siinä kävi, että ilma kääntyi hyväksi ukkosen mentyä ohi. Niinpä Annika ja Ellu pääsivät talutuslenkkeilemään kivassa säässä ja hyvin oli mennyt.

Vähän tällainen pikaraportti, eikä ole kuviakaan, mutta tässä korvaukseksi throwback kuvat miun poneistani vuodelta 2013!

2 kommenttia:

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)