torstai 14. heinäkuuta 2016

MENOVINKIT

Seuraava teksti tulossa pikapuoliin (viimeisten kuvien liittämistä vaille valmis) ja kyllä mie kuulkaa kirin ihan just! Mutta väliin nyt tällaiset menovinkit, vielä ehtii ilmoittaa oman kaviokkaan mukaan kumpaan tahansa, tai vaikka molempiin! Paikalle kannattaa toki ilmestyä kumpanakin päivänä myös katselemaan ja ottamaan kuvia, sekä käymään Ossilla ja Braamerilla talutusratsastuksessa!

- - -

LAUANTAI 23.7
Ponien harjoitusravit Harjun Oppimiskeskuksessa lauantaina 23.7. klo 12!
Meiltä osallistumaan lähtevät Ossi, Braamer ja Pena!


- - -

SUNNUNTAI 24.7
Kaakon shettikset järjestävät kaikille poneille ja hevosille avoimen Match shown Harjun oppimiskeskuksessa sunnuntaina 24.7.2016 KLO 12.00

Iloinen harjoitusnäyttely, jossa meininki on hauskaa ja kaikki varmasti viihtyvät! Eli älä epäröi ilmoittautua! Olemme saaneet aivan huippu sponsoroijia ja mahtavat hauskat palkinnot on taatusti taattu! Mätsärissä arvostellan hevoset ja ponit erikseen. Hevosten tuomarina hauska ja reilu ravimies Esa Turunen ja poneja tuomaroi mukava ja rento Satu Pitkänen! Päivän päätteeksi jaamme mahtavia erikoispalkintoja mm. PARAS SUOMENHEVONEN, PARAS SHETLANNINPONI, LENNOKKAIN LIIKKUJA, UHKEIN UROS, MAGEIN MIMMI, PARAS VETERAANI, YLEISÖN SUOSIKKI, PARAS ESITTÄJÄ...

Näyttely pidetään Harjun isolla hiekkakentällä, jossa kehät pyörivät samaan aikaan. Herkullisen tuoksuisesta kanttiinista löydät evääksi vaikka mitä ja vessaankaan ei tarvitse kilometrin päähän juosta, sillä SUURPÄÄ OY sponsoroi meille bajamajan. Vaikka et hevosen tai ponin kanssa paikalle pääsisi, niin älä epäröi tulla yleisöksi. Lapsille poniratsastusta ihanilla shettiksillä!

ILMOITTAUTUMINEN 17.7.2016 KLO 24.00 MENNESSÄ S.POSTIIN: matchshowharju@gmail.com Laita viestiin hevosen/ponin nimi, rotu, sukupuoli sekä syntymävuosi ja esittäjän nimi, saat vahvistusviestin jossa maksutiedot! Ilmoittautumismaksu 15€

Kaikki mukaan hauskaan tapahtumaan!!
TERVETULOA!

Mitä tarkoittaa KAAKON SHETTIKSET?
Kaakon shettikset on Suomen shetlanninponin yhdistyksen kaakkois-suomen alajaosto, alajaoston tarkoitus on saattaa yhteen toiminta-alueen shetlanninponiharrastajia, ja sitä kautta saada järjestettyä sopivaa toimintaa ja tapahtumia kyseiselle alueelle.

(Kuvituskuvat Suvi Tirrosen kuvaamia, eivät liity tapahtumaan.)

2 kommenttia:

 1. Hei! Monesti mun on kyllä pitänyt sun blogiisi kommentoida! Sulla on aivan ihana blogi josta näkee, että oot selvästi tähän panostanut! Sun kirjoitus tyyli on aivan mahtavaa, ei pelkkää kirjakieltä, mutta ei mitään söössöttämistä :)Sun kaikki ponit ovat todella suloisia ja tuntuvat aivan ihanan luontoisilta! Itsellänikin on kaksi shettis tammaa, toinen rautiaankirjava ja toinen punarautias. Molemmat ponit omaavat tempperamenttisen luonteen ja ällistyttävän leijonanharjan :D Sinun kauttasi inspiroiduin myöskin kirjoittamaan blogia, jossa siis seuraillaan ponien reenailua, tavoitteena päästä starttaamaan mahdollisimman pian!
  SUn blogisi on kyllä mun blogilistan kärjessä! Aivan mahtava!
  Hyvää kesänjatkoa sulle ja karvakorville ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiitos ihanasta ja mieltä lämmittävästä kommentistasi! :o <3
   Ihanaa kesänjatkoa sinullekkin, pitääkin kurkata siun blogisi! :)

   Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)