perjantai 10. kesäkuuta 2016

Vapaata ja valmistautumista

Perjantaina 22.4 muilla poneilla oli vapaa, mutta Aava kävi hoitamassa ja lenkittämässä Penan. (Raporttia en saanut, mutta meni varmasti ihan hyvin.)

Lauantaina 23.4 valmistauduttiin innoikkaina vuoden ensimmäiseen starttiin, joka olisi sunnuntaina. Helmi kävelytti Ellun, Kiia Braamerin, Linnea Ossin ja Annika Penan. Raportteja en saanut, mutta vissiin ihan hyvin meni.
Talutuslenkkeilyjen jälkeen Kiia ratsasti kevyesti Penan kanssa kentällä kaikki askellajit läpi. Laukka on haastavaa noin pienessä tilassa, mutta poni on hieno ja oppii kyllä hiljalleen. Vähän temppukouluttelin poneja myös: Braamerin kanssa kertasin pystyynhyppäämistä ja jalannostoa, Ossin kanssa kumarrusta. Ossi kumartaa sekä mahaan raipalla kosketettaessa, sekä niin että kun minä kumarran sille, se kumartaa takaisin. Penaa opetin myös nostamaan jalkaa raipalla kosketettaessa, se on fiksu poni ja nopea oppimaan. Lopuksi katsoimme vielä kaikki seuraavan päivän kamat sekä kärryt kuntoon.

Temppuvideot © Annika

Helmi ja Kelluttaja.


Kiia ja Pentti.

Karvamakkarat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)