lauantai 5. maaliskuuta 2016

Hop!

Sunnuntaina 21.2 Henna ratsasti Braamerilla ja Annika talutti Elmerin. Kenttä oli hyvin luminen ja muistan kaivelleeni uraa talikolla. Ossi ja Pena irtojuoksutettiin kentän vapauduttua ratsukoista ja muista. Maanantaina 22.2 ajaessani tallille, tuli ensin vastaan kaksi ratsukkoa ja sitten kaksi taluttajaa poneineen. Simo oli matkalla maastolenkille Ossilla (mukanaan siskonsa) ja Aada ja Iiris olivat menossa lenkille pikkupoikien kanssa. Minulle jäi Braamer, jolla pidinkin ratsastustunnin Olivialle ja sen jälkeen Olivian pikkuveljelle.


Tiistaina 23.2 Annika oli talutellut ensin Penaa kentällä noin 20 minuuttia, ja sen jälkeen lenkittänyt Ellua tiellä ja kentällä yht. noin tunnin. "Ellu oli kentällä tosi hieno ja se ravas mun mielestä hyvin."
Kiia ja Linnea olivat ajaneet Ossilla ja Braamerilla hieman vajaan peruslenkin suurimmaksi osaksi käynnissä, mutta myös vähän ravissa. Paikkapaikoin oli ollut jokseenkin paljon lunta, mutta hyvin oli päästy ja ponit saivat samalla vähän hankitreeniä. Aikaa oli mennyt kuulemma noin 1h20min. Kiian mukaan B oli ollut hurjan reipas, ja yrittänyt kiihdytellä. Virtaa on!


Keskiviikolta 24.2 miulla lukee muistiinpanoissa vain "Annika ja Ellu". Annikalta en raporttia löytänyt, mutta hän on ainakin ponin silloin hoitanut ja kävelyttänyt. Kun juttelimme Annikan kanssa, hän muisteli taluttaneensa Ellua viiskymppisen peltoradalla. Lisäksi oltiin kaiketi soviteltu Ellulle ja Penalle ostamiani valjakkovaljaita, jotka olivat kuitenkin olleet kaikille poneilleni liian pienet. Torstai 25.2 oli poneilla vapaa ja ne saivat ladata akkujaan seuraavaa päivää ja viikkoa varten!

Tähän loppuun muutama kuva © Fanni Snellman
(Fannin blogia en tähän nyt linkitä, sillä se ei jostain syystä näy? O.O )


6 kommenttia:

 1. Oho mulla oli jäänyt ulkoasunvaihdoksessa yksityisyysasetus päälle :'D Hyvä ku sanoit!

  VastaaPoista
 2. Millon logokisan voittaja selviää?
  Ihania kuvia❤️

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat! Oikein mukava postaus, hyvin kirjoitit!

  kakskorvaa.blogspot.fi

  VastaaPoista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)