maanantai 8. kesäkuuta 2015

Yömaasto ja laukkaa ilman käsiä

Torstaina 4.6. kävin kurkkaamassa poneja ennen töihin menoa. Siellä ne möllöttivät suloisina laitumella. Illalla pääsin töistä 21.30 ja suuntasin jälleen Granbackalle, jossa Simo, Kiia ja Elisa olivat juuri hakeneet ponit ulkotalleille. Kaikki ponit harjattiin ja B ja Ossi satuloitiin. Sitten olimme valmiita, mihinkäs muuhunkaan kuin yömaastoon! Kiia ratsasti Braamerilla, Simo Ossilla, ja Elisa talutti Elmeriä. Käytiin pitkä lenkki, jonka varrelle mahtui niin uusien metsäpolkujen tutkimista, mäkien kiipeilyä, kuin laukkakisojakin. Lähtiessä oli aika valoisaa, tullessa jo pimeää. Ötököitä ei juuri ollut, eikä kylmä tai kuuma. Ihan mahtavaa, hienoa ja elämyksellistä (sekä tietysti upeat ponit ja loistavaa seuraa)! Tätä voisi tehdä useamminkin, seuraavana taitaa olla ponikerhon vuoro. Nähtäväksi jää, mutta jatkoa seuraa.

Kiian kännykän mittailut.Perjantaina 5.6. Simo ja Elisa kävivät ratsastamassa poneilla. Simo meni tietysti Ossilla ja Elisa Braamerilla. Kumpikin ratsasti ilman satulaa ja kaikki meni aluksi hienosti. Kaikki askellajit onnistuivat, mutta sitten B päätti alkaa lennättelemään Elisaa. Voi kun kiva! 3 tai 4 tippumista tuli, kunnes Simo päätti mennä kouluttamaan Braameria. Tosin B päätti sinä kohtaa, että oli jo saanut riehuttua tarpeeksi. Voihan poni. Kun ratsastukset oli ratsastettu, käytiin vielä uittokuopalla kahlaamassa. Simo tosin meni Ossilla vähän liian syvälle, ja ponin alkaessa uimaan Simo tipahti veteen. Rantaan raahautui märkä lapsi ja me Elisan kanssa naurettiin niin, että hyvä etten tukehtunut!

Piti ottaa kuva Simosta ja Ossista, mutta oli etukameralla, joten tässä teille selfie. :'D

Tässä tää hurja rodeoponi. Niin siis miten meni..?

Muksut ratsastivat Braamerilla auringonlaskuun ja Ossi jäi yksin mököttämään.
(Tarkoitus oli vaihtaa poneja niin, että Elisa siirtyy Ossin selästä Simon taakse ja Simo kiipeää Ossin selkään, mutta B lähti liikkeelle ennenkö Simo pääsi Ossin kyytiin.)
Matkalla uittokuopalle. Vieressä tammojen ja ruunien laidun.

Märkä mutta iloinen Simo. :D

4 kommenttia:

  1. Saita haasteen :)

    http://saranjahaninelamaa.blogspot.fi/2015/06/haaste-hevosbloggaajille.html

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ! Kuka muuten on vakkareista lyhyin :)

    VastaaPoista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)