maanantai 22. kesäkuuta 2015

Vakkarien viikonloppu II


Perjantaista 19.6 sunnuntaihin 21.6 pidin vakkarien viikonlopun. Minut oli pyydetty Granbackalle talonvahdiksi juhannukseksi, joten siinä samalla oli loistava sauma. Kovin moni ei päässyt paikalle, mutta iloinen porukkamme koostui perjantaista sunnuntaihin minusta, Kiiasta, Hennasta ja Minnistä, ja lauantaista sunnuntaihin joukkoon riemukkaaseen liittyi myös Helmi. 
     Perjantaina kävimme taluttelemassa poneja viiskymppisellä ja kahlaamassa uittokuopalla. Kaikki ei aina mene kuin strömsössä, mutta asiat selviävät kun muistaa että ystävyys on kaikkein tärkeintä ja asiat selviävät kyllä. Lauantaina ratsastettiin, Kiia Odinilla ja Helmi Peralla. Lisäksi Braamerilla tuli ratsastamaan Hilla, joka halusi vakkarikertansa vaikkei päässyt leirille. Sunnuntaina sama homma Simon kanssa, joka ratsasti Ossilla. Silloin samaan aikaan Minni ratsasti Peralla ja Henna Pokulla.
     Lauantaina ratsastuksen lisäksi huolsimme varusteita, pesimme kilpakärrejä ja säädimme jalkaramppeja, ohjasajoimme Ilmaria ja illalla tytöt hyppivät kentällä esteitä. Kiia ja Helmi pitivät myös lyhyet esitelmät ravikilpailusäännöistä. Iltaisin oli herkuttelun aika ja meillä oli karkkia, sipsejä, poppareita, juustonaksuja, limskaa, tuc-keksejä... mitähän vielä? Lauantai-iltana oli leffailta ja lisäksi kerrottiin arvoituksia ja kummitusjuttuja. Olin muutes pöyristynyt kuullessani, ettei Helmi ole koskaan nähnyt Leijonakuningasta. Iso aukko yleissivistyksessä, seuraavassa vakkarien viikonlopussa katsomme ehdottomasti Leijonakuninkaan! 

Levotonta meininkiä, naurua ja hihittelyä, poneilua, ratsastusta, uuden oppimista, hauskuuttelua, arvoituksia, arvausleikkejä, leffailtaa, herkkuja ja kummitusjuttuja. Kiitos ihanasta juhannuksesta tytöt! <3

Juhannus loistavassa seurassa <3
    

 


 

Fiksu ja filmaattinen "ratsastuksen opettaja"
 
Meidän reipas lanaponi!

<3

Ps. Tämän viikonlopun tarkoituksena oli talon ja hevosten vahtimisen lisäksi vain käydä läpi ravikilpailusääntäjö, huoltaa varusteita ja valmistautua korttikurssia varten. Aluksi vain Kiian, Helmin ja Linnean oli tarkoitus tulla, mutta sitten päätin antaa kaikille vakkareille mahdollisuuden osallistua. Olin kuitenkin jo etukäteen varoittanut, että meillä ei ole ajoa eikä ratsastusta, mutta järjestin lopulta kuitenkin niin että kaikki pääsivät kerran ratsastamaan.

5 kommenttia:

 1. Ratsastiko Kiia kertaakaan, kun hänestä ei yhtään kuvaa ollut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöä olla tollasesta huolissaan. :D Kiia ratsasti tolla valkosella issikalla, eli Odinilla. On yksi kuva, muttei enempää kun tytöt ei oo kerinneet mulle vielä lähetellä niitä.

   Poista
  2. Tämän viikonlopun tarkoituksenahan sitäpaitsi ei ollut ratsastaa, vaan opetella ravikilpailusääntöjä, valmistella poneja ja varusteita ja pakkailla seuraavan viikon korttikurssia varten. :) (Ja ennenkö kelleen tulee hätä tosta "valkoisesta" issikasta, korjaan tietäväni kyllä että se on voikko.)

   Poista
  3. Aa okei:) huomasin lukiessani postaus uudestaan että kiiakin ratsasti

   Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)