keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Uittokuoppa ja irtojuoksutusta

Lauantaina 6.6.2015 Linnea, Helmi ja Hilla halusivat ponien kanssa uittokuopalle, joten mehän mentiin. Linnea ja Helmi uittivat poneja kahlaten itse mukana, ja Hilla kahlaili ratsain. Hauskaa oli ja tein videon:


Takaisin tullessa Braamer kävi pehmeälle hiekkatielle pihtaroimaan. Rontti! Onneksi Hilla ehti alas selästä, kukaan ei tajunnut edes komentaa ponia kun tilanne oli niin huvittava. 

Ponikerhossa kaikki kolme olivat paikalla: Henna, Aava ja Minni. Meidän oli tarkoitus harjoitella valjastusta, mutta suunnitelmamme vaihtuikin irtojuoksutukseen. Märkiä poneja (ja hiekkaista Braameria) ei tehnyt mieli hirveämmin valjastella. Loppukäynnit käytiin viiskymppisellä.

Irtojuoksutuspätkä © Minni

Sori tämmönen nopeesti kirjotettu postaus, oon taas jäljessä kun on niin paljon kaikkea ja oon niin väsynyt ettei inspiroi kirjottaa. :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)