perjantai 12. kesäkuuta 2015

Söpöjä poneja, varusteiden sovittelua, kengitystä ja kaikkea muuta

8.6, maanantaina, kävin ennen töissä kurkkaamassa poneja. Siellä ne olivat tyytyväisinä laitumella. Jäin hetkeksi istuskelemaan nukkuvan Elmerin viereen ja sain pitää sen päätä hetken sylissäni <3 (kunnes Ilmari hyökkäsi ja tuhosi meidän kauniin hetken).

Rakas <3


9.6, tiistaina, pyöräiltiin Helmin kanssa Granbackalle. Sinne tulivat omilla kyydeillään myös Kiia ja Linnea ja me katsottiin poneille kamoja leiriä varten. Hirveän kauan aikaa saa kulutettua varusteiden penkomiseen ja sovitteluun! Mukavaa oli.

#pulleaponi


10.6.2015, eli keskiviikkona poneilla oli kengitys. Itse en paikalle päässyt, koska olin töissä, mutta Hanne lupasi hoitaa sen puolestani. Avuksi hänelle lähti Elisa, joka lahjottiin mukaan sillä että sen jälkeen hän saa ratsastaa Braamerilla. Lupasin myös Hannelle, että hän voi ajaa Ossilla kunhan on varovainen. Ossilla on lomapäiviä takana, virtaa ja omia kesäisiä kyttäilyjä ja ulkona oli tuulinen keli. Braamerilta uusittiin kaikki, Ossilta etuset ja ponit kuulemma käyttäytyivät ihan hyvin. Nyt sopii lähteä sinne korttikurssille, kun on käpälät kunnossa.
     Hanne ja Elisa saivat ponit varustettua ajoa ja ratsastusta varten, vaikka minulle tulikin useampi puhelu koskien rintaremmin kiinnittämistä, mitkä suitset Ossille laitetaan yms. Lenkki meni kuulemma hyvin ja he kävivät kuvauksen mukaan vähän lyhyemmän lenkin kuin meidän peruslenkki. 
     Ainoa mikä minua nyt jäi harmittamaan oli se, että he minulta mitään kysymättä ottivat jonkun vieraan tytön mukaan. Eivät kuulemma enää viitsineet mulle soittaa. Kengityksessä meni niin pitkää, että jos sitä tyttöä ei oltaisi otettu mukaan, Elisa ei olisi enää ehtinyt lähteä ratsastamaan. (Tyttö oli joku Elisan kaveri, joka oli odottanut häntä.) Olisin vaan tykännyt että minulta olisi kysytty tätä tai sanottu edes jotain, koska minua jo valmiiksi hirvitti päästää ketään ajamaan Ossilla _maastoon_ ilman minua. (Jossain kotitallin kentällä on ihan eri asia.) Mutta ei voi enää minkään.


Torstaina 11.6.2015 Henna tuli ratsastamaan Braamerilla ja Simo ajamaan Ellulla. Lisäksi poneilemaan tuli pari poneille uutta tuttavuutta: sisarukset Mette ja Vene. Mette ratsasti Ossilla, Vene oli mukana vaan katselemassa. Tänään oli vähän erilaiset ratsastukset ja ajot: mentiin tavallaan agilityä. Oli pujottelua, puomeja, rengas, tavallinen trukkilava, keikkaava trukkilava ja käärintämuovin pala (koska pressua meillä ei vielä ole). Ratsukot menivät kaikkia, valjakko kaikkea muuta paitsi puomeja. Kyllä: myös trukkilavoja. Okei, renkaaseen Ellu ei suostunut koipiaan laittamaan, mutta Ossipa suostui. Se alkaa oppia! Kaikki ponit käyttäytyivät mallikkaasti ja hauskaa oli! Lopuksi käytiin vielä kiertämässä viiskymppinen.

Ps. Noi valjakkosuitsien silmälaput on Ellulle liian pienet, pitää etsiä/ostaa sille uudet ja ihan ravisuitsiin tarkoitetut.


Taitava varsa!<3

12.6.2015, perjantai. Tämänpäiväiseen ajoporukkaamme kuuluivat minä, Kiia, Linnea, Annika ja Noora. Annika on käynyt ajamassa poneillani aiemminkin, Noora vissiin ei..? Linnea ja Noora ajoivat Ossilla, minä ja Annika Braamerilla ja Kiia Ellulla. Käytiin peruslenkki, ilma oli ihana ja ponit ihan innokkaita. Laukka tosin oli herkässä itse kullakin ponilla. Arvatkaapa mistä tietää että alkaa pikkuhiljaa olla ihan oikeasti kesä? Metsäisessä kohdassa kävellessä hyttyset hyökkäävät kimppuun.. Hyi! No, ei auta kun laittaa ötökkämyrkkyä ja nauttia kesästä! Ihanaa on joka tapauksessa, kohta pystyy varmaan olemaan jo kunnolla lyhythihaisissa. Ties vaikka shortseissakin!

Ps. Kati, senkin riimuhullu, jos satut lukemaan tätä niin kaipaamme sinua jo tänne käymään! :D <3

Pps. Ellulla oli laput, koska haluamme totuttaa sen niihin. Ei oo mitään totuttamista, ei se niistä mitään sanonut. :D Ja edelliseen päivään viitaten, nyt on paremmat laput vaihdettu.

10 kommenttia:

 1. Voi Tuuli (ei tuuleminen!!), se ei ole jos satun lukemaan vaan kun luen :D En edes malta oottaa että pääsen näkemään teiät!

  Ps. Olen huomannut että ponisi tarvitsisvat kyllä kuvissa edustavampia riimuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D <3
   Ps. Niillä on edustaviakin riimuja, mutta meillä on kotikäytössä noi vanhat... :D

   Poista
 2. Elmerihän ihan kiitää tossa videossa:D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Siis se Loviisan ravileiri on juhannuksen jälkeisellä viikolla. :)

   Poista
 4. Meneekö elmerikin leirille ja ketkä ajavat kortin ? :)

  VastaaPoista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)