sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Poneilua ja uusia varusteita

© Helmi

Keskiviikkona 17.6.2015, Henna tuli ajamaan Braamerilla, Helmi Elmerillä ja Minni ratsastamaan Ossilla. Tytöt hakivat ponit laitumelta, jonka jälkeen he harjasivat ja varustivat ponit. Ossilla kokeiltiin ensimmäistä kertaa sen uusia kotikäyttöön hankittuja ratsastussuitsia. Ne sopivat ponille muuten hyvin, mutta turpahihnan niskan takaa menevään remmiin piti tehdä lisäreikä ja sitä voisi leikata vähän lyhyemmäksi. Suitsiin Minni laittoi testikäyttöön myös uudet ohjat, jotka hän toi tuliaisiksi Braamerille Italianmatkaltaan. (Ihanat, voi kiitos Minni! <3 )
     Ajettiin ja ratsastettiin kentällä, mutta lopuksi käytiin myös viiskymppisellä. Kaikki ponit käyttäytyivät hyvin ja meillä oli oikein mukavaa! :)

© Helmi
© Helmi
© Helmi

Braamerin uudet ohjat ja Ossin uudet kotiratsastussuitsetTorstaina 18.6 ajamaan tulivat Kiia, Iisa, Annika, Noora ja Elisa. Elisa ajoi Elmerillä, Kiia ja Annika Braamerilla ja Noora ja Iisa Ossilla. Keli ei ollut kovin ihastuttava, eli suomeksi sanottuna satoi koko pirkuleen ajan. Märkää ja kylmää, eläköön Suomen kesä! Ponit olivat kuitenkin reippaalla päällä ja ajo sujui hyvin. Tytöt menivät sekä viiskymppisellä että kentällä ja minä seisoin vuoroin puiden suojassa, vuoroin katoksen alla. Pääasia on, että tytöillä ja poneilla taisi olla ihan mukavaa sateesta huolimatta!

Annika, Kiia ja B
Iisa, Noora ja Ossi
Elisa ja Elmeri

2 kommenttia:

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)