perjantai 26. kesäkuuta 2015

Iltaa, yötä

Kello on 00.20 ja päivämääräksi tietokoneeni määrittelee lauantain 27. kesäkuuta 2015. Sain juuri kirjoitettua postauksen tämän viikon ma-pe ajalta ja nyt jätän sen hautumaan huomista varten. Olen läpiluettanut sen Helmillä ja Katilla, mutta haluan näyttää sen vielä Kiialle ja Linnealle ennen julkaisua jotta he voivat sanoa onko heillä mitään korjattavaa tai lisättävää. 

Mietiskelen. Pitäisi lukea enemmän kirjoja, se olisi ihan hyväksi ja voisi tuoda vähän elävyyttä näihin minun teksteihini. En minä pelkästään lukijoiden vuoksi kirjoita, vaan ihan omaksi ilokseni lähinnä, mutta olisihan se silti mukavaa jos teksti olisi elävämpää. Ihailen Katin tyyliä kirjoittaa. Hänen tekstinsä ovat mielenkiintoisia ja helppolukuisia. Teksti ei töki vaan se kulkee tiettyä polkua kompastelematta matkalla. Hänen blogiaan on mielekästä lukea. Haluaisin koittaa ottaa siitä vaikutteita, kuitenkaan matkimatta.

Ehkä tähän aikaan olisi viisasta jo harkita nukkumista. Tungen tähän vielä muutaman kuvan, kun joku rassukka aamulla kuitenkin eksyy ihmettelemään että mitä se Tuuli oikein sepustaa. Fiilistele näitä Elmerin vauvakuvia. <3
Vas. Elmeri, oik. Pikkuvirran Elmämännälkä "Nakki"

2 kommenttia:

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)