keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Hop, ja hups hei!

7.6.2015, sunnuntai
Ilma oli ihan kaunis, vaikkakin vähän viileän tuulinen. Toisaalta, ötököitä ei ollut juuri ollenkaan kiusanamme, eikä ollut kuuma. Kenttä pöllysi, muttei oikeastaan pahasti. Kiia ratsasti Braamerilla, Simo Ossilla, ja Elisa ajoi Ellulla. Arvatkaapa mitä ratsukoiden kanssa tehtiin tänään? Harjoiteltiin vähän hyppyjä. Ossi ei ole vielä kovin ihmeellinen, eikä sillä esimerkiksi voisi vielä kilpailuihin mennä, mutta katselin ihaillen Braameria. Se on kehittynyt hurjasti kuluneen vuoden aikana, sen laukkakin on niin ihanan tasapainoista ja vaivatonta. Kummallakin ratsukolla meni hyvin ja kivaa oli. Kokeiltiin myös ponien vaihtoa ja toimivat ratsukot muodostuivat myös niin päin. Elisa ajoi ensimmäistä kertaa Ellulla, mutta mikäs siinä on ajellessa kun on hyvä poni kärrien edessä. 
          Hyppelyiden jälkeen Elisa meni purkamaan Elmeriltä varusteita, valmistautuen lähtöön kohti uittokuoppaa ja kahluutusta. Kiia ja Simo sen sijaan villiintyivät. He veivät ratsujensa satulat ja suitset pois ja hakivat tilalle riimunnarut. Mitäpä veikkaatte, mitä sitten tapahtui..? No nyt on poneilla menty myös kaulanaruilla, ja Braamerilla jopa ilman mitään varusteita. Ohjaus nyt ei ollut ihan 10+, mutta ihan mielettömän hauskaa oli ainakin! Lyhyet videopätkät alhaalla. Lopuksi löydettiin tiemme vielä sinne uittokuopalle ja kahlailtiin niin, että tuli ponienkin jalat samalla "kylmättyä". Kieltämättä kätevää.

Elisa ja Ellu
Kiia ja B
Simo ja Ossi
Simo ja B
Simo ja Ossi kaulanarulla
Kiia ja B, ilman varusteita
Ihanat <3
Kahlaamassa. Elisakin sai käydä Ossin kyydissä.

VIDEOT:


4 kommenttia:

 1. Miks toi kiia menee kavaleteillakin tollaseen jännään hyppyyn jossa selkä on tyyliin tasassa? Eikö riitä jos vaan vähän kaventaa istuntaa jalustimille ja isommilla sit vähän ylövartalollakin?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa että toi kahden renkaan este on shettikselle jo semi korkea. Minusta Kiia pysyi aika hyvin suorassa ja ratsasti hyvin, ja kuten kirjoituksessa mainitsin: "Harjoiteltiin vähän hyppyjä". Sitä se harjoittelu on, vaikkei välttämättä oltaisi täydellisiä, niin koitetaan opetella paremmiksi. :)

   Poista
  2. Katoin noit vähä vanhempiiki kuvii nii niistäkii tuli mielee et miks sen pitää olla 100 senttisen esteen istunnassa silloi ku se laukkailee pellolla ? Kommentin tarkotus ei ole loukata ketää vaan kysyn vaa että onko teillä opetettu näin:) ps. Kiia ratsastaa kyllä tosi nätisti

   Poista
  3. Hahaa, kun pellolla mennään kiitolaukkaa niin tietty kevyessä istunnassa jockeytä leikkien, koska se on hauskaa eikä poni oo valittanut. :D Mie en tiedä mitä Kiialle on opetettu, koska miehän en oo sitä opettanut. Kiia vaan käy tolla ponilla ratsastamassa. Taitava se Kiia ainakin on.

   Ps. Varo vaan, kun me aletaan harjottelemaan montéa..! ;)

   Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)