torstai 7. elokuuta 2014

Kiia ratsastelemassa

6.8.2014, keskiviikko
Mukaani tallille lähti tänäänkin äkkilähtönä Kiia. Kiia ratsasteli Braamerilla ja minä talutin Ossia. Kipsuteltiin pellolla (lue: Ossi söi, minä kuvasin ja Kiia & B kipsutteli..), käytiin uittokoupalla, palattiin pellolle ja Kiia ja B ottivat loppukäynnit kentällä. 
          Uittokuoppaan B meni hyvin ja lillusteli ihan onnessaan. Se teki aaltoja turvallaan ja leikitteli iloisena. Kauhlauksen jälkeen Kiia ja B kiipesivät saman mäen kuin Ossi ja Kiia lauantaina. Hyvää pepputreeniä ponille ja poni taisi tykätäkkin haasteesta. Seuraavaksi Kiia kahluutti vähän Ossia. Ei meinattu saada orhia millään veteen, en tajua miksi. Lauantaina ei ollut mitään ongelmaa. Nyt se nousi pystyynkin ja kieltäytyi aluksi kokonaan. Päätin taluttaa B:n veteen ja näyttää Ossille ettei hätää ole. Vaan Braamerpa ei halunnutkaan enää veteen.. Sehän näki, että Ossi ei halunnut veteen ja varmaan luuli että siellä on jotain kamalaa.. Noh, hetken tappelun jälkeen B kuitenkin meni veteen. Sitten Kiia sai vihdoin Ossinkin kahlaamaan. Höpsöt ponit..!
Ötökät kiusaa
B tekee aaltoja nenällään
"Äläs nyt hukuttaudu sinne.."
"Mulla meni vettä nenään"Nuppu, B ja Kiia <3
Nuppu oli tallilla ratsastamassa shettistamma Tuttia. Kiian mennessä loppukäyntejä hän käveli ja jutteli mukana.

8 kommenttia:

 1. Kiia näyttää menevän hirmu siististi ponilla! :) Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiia on ihan super! Se on taitava, "herkkä" (mikähän se sana ois, pienet avut ja liikkeet) ja muistaa aina kehua ponia. :) Kiitos paljon kommentistasi!

   Poista
 2. Tosi ihania kuvia ja ihana poni :) mihin hävisi kalenteja ja kortteja postaus? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Palautin sen uusimman postauksen vielä luonnokseksi. Sitä pitää hieman säätää (laittaa kuvaehdotuksia yms.) + siihen tuli ikäviä kommentteja :P

   Poista
  2. Harmi kun on joku ilkeilly, älä välitä niistä. Ne on vaan kateellisia sulle kun osaat kuvata noin hyvin ja ennen kaikkea sulla on aivan mahtavat ponit! Laitat vaan suoraan roskakoriin ne, etkä jää miettimään yhtään niitä sen jälkeen :)

   Poista
  3. Kiitos paljon sinulle! :)<3 Niinhän se varmaan on, ja poistin kaikki epämiellyttävät viestit, mutta silti aina mulle tulee paha mieli sellasista vaikka koitan olla välittämättä. :') Onneksi mulle tulee ikäviä kommentteja tosi tosi harvoin :D

   Poista
 3. Ihana postaus<3 itsekkin haluisin ratsastaa siun poneilla mutta asun varmaan liian kaukana:( ja ratsastaako nuppu vielä sun poneilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Missä asut, jos saan kysyä? Jos oot joskus käymässä täälläpäin niin on vain järjestelykysymys! :) Nuppu käy ratsastamassa Ossilla tästälähin sunnuntaisin.

   Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)