keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Ratsastusviikonloppu Kotkassa

Torstai iltana saavuin siis Kotkaan. Iltapalaa ja nukkumaan, ihanaa olla kotona! Perjantaina otin ihan rauhallisesti, eli siis laittelin monen tunnin ajan leirikuvia julkaisukuntoon. Illalla meillä oli Hannen (äitini) kanssa ratsastus Hempyölin tallilla. Jalassa mulla oli uudet saappaat, kyllä ne sattuivat, mutta loistavat tulee kun muotoutuvat! Menin jollain uudella hevosella, Lyylillä. Hauskaa oli, vaikka ei kauhean hyvin mennytkään. Ratsastustauko näkyy ja tuntuu. Vähän nolotti, kun oli uusi ratsastuksenopettajakin. Ois ollut edes Niina, kun Niina kummiskin tietää etten oikeasti oo ihan täysin surkee. Aluksi mentiin kentällä, sitten pellolla. 
          Lauantaina suuntasimme Hannen kanssa Granbacka stallille. Matkalta otimme mukaan Nupun ja Inkan. <3 Meidän oli ollut tarkoitus ratsastaa Hannen kanssa samaan aikaan kahdella eestiläisellä yksärillä, mutta Hannen selkä oli niin kipeä että minä ratsastin molemmilla. Äiti on ratsastanut molemmilla hevosista ennenkin, minä en kummallakaan. Se jolla menin ensiksi iiiiihana ja todella hieno nuori herra. Marita neuvoi minua sen ratsastamisessa ja olen todella iloinen siitä! Voisinpa saada Maritalta useamminkin "yksityistunteja", sain siitä ihan todella paljon irti! Toinenkin eestiläisistä oli oikein kiva, muttei ihan minun tyyliseni. Sen kanssa köpöttelin kentällä ihan rauhaksiin ja kävin ottamassa pienen mutta räjähtävän laukkapätkän viiskymppisellä. Inka ratsasti Allilla, Nuppu Peralla. Nuppu myös hoiti Ilmaria. <3
          Sunnuntaina heräsin ennen aikojani puhelimeni pitäessä ääntä. Olen hyvin hämmentynyt ja harmissani, liekkö minusta on sittenkään ratsastajaksi. No ehkä kuitenkin, pitää sitä yrittää vielä silti. Säännöllisillä ratsastunneilla pitää ehdottomasti alkaa käymään! Yhden väärinymmärryksen oiettua helpotti onneksi jo paljon.<3 Iltapäivällä alkoi junamatka kohti Lapinlahtea. Mukaan tuli Kiia, joka saa ratsastaa Braamerilla ensiviikon! Jospa saataisiin poni ystävällisesti mutta päättäväisesti takaisin ruotuun!

Lyyli ja minä Pyölillä
© Inka Forsman
© Inka Forsman
Ilmeestä ehkä näkee epätoivoni kun ei onnistu..? :D
© Inka Forsman

Eestipoika ja minä Granbacka stallilla
© Inka Forsman
© Inka Forsman
© Inka Forsman
© Inka Forsman
© Inka Forsman
© Inka Forsman
Nuorta miestä pitää muistaa kiittää paljon. <3
© Inka Forsman
Nuppu ja Ilmari <3
© Hanne Jääskeläinen
Rampen kanssa kentällä köpöttelyä
© Hanne Jääskeläinen
Hauskaa tais olla..?
© Nuppu
Peltotiellä laukkaa, vähän melkein hirvitti kun hepo oli lentoon lähdössä.
© Nuppu

2 kommenttia:

  1. Onko ilmari pikkuvirranponitallilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo Pikkuvirran kasvatti, mut se asu sielä 1kk ikäsestä vähän yli vierotusikäseks. :)

      Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)