keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Elämä liikkuu ei se voi seisahtua, kaikki muuttuu mutta antaa sen muuttua

Koskaan ei tiedä minne elämä vie seuraavaksi. Nyt suuntana on Kotka ja rakas Granbacka stall. Tunnen puoliksi suurta riemua, puoliksi suunnatonta surua. Kotkassa odottavat perhe ja ystävät, mutta rakkaita jää myös tänne. Johanna, Sini, Meri, Iida, Noora.. ja paljon muitakin. Lupaan kuitenkin kaikille rakkaille kieroille Savolaisille: ette pääse minusta näin helpolla. Tämä ei ollut tässä, tulen käymään! Tälläkään kertaa: Ei koskaan hyvästi, vaan näkemiin. <3 Olette rakkaita!

Mitä ikinä käviskin, tässä on mun Dream team <3
(Tulette käymään Kotkassa jokukerta!)

6 kommenttia:

 1. Sulla on ihana blogi! :) Ainut juttu mikä vähän häiritsee on bannerissa toi "Hevosalan oppisopimusopiskelijan..." niin noiden kahden sanan väli joka näyttää vähän hassulta kun se on niin iso. Sait kuitenkin uuden lukijan! :) Voit käydä kurkkaamassa munkin blogin jos haluat, blogissa seikkailee oma 20v suokkiruunani Maikkis ja Vironmäen ponitallin hepat ja ponit :) http://elamaaomanhevosenkanssa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muakin häiritsee se, mutta siihen tuli tommonen kun laitoin tekstin muotoilun "reunasta reunaan". :') Pitää käydä kurkkaamassa! :)

   Poista
 2. Vooi eii! Tulloo kaaheen ikävä sinnuu baamerii, ossii ja ellumikellumia!;b

  VastaaPoista
 3. Tuuli tulethan käymään täällä savossa taas joskus?<3 Jäikö Braamer Pikkuvirtaan?:) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulen käymään! <3 B, Ossi ja Ellu muuttivat kaikki mukanani Kymenlaaksoon.

   Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)