sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Viikonloppu kotona

28.-29.6.2014, lauantai ja sunnuntai
Lauantaina menimme äitini ja Merjan kanssa Millcreek ranchille katsomaan Western Summer Slide -kilpailuja. Siellä tapasimme Nupun ja Mallun, sekä Paulan poikineen. Kerrankin kuvasin vain vähän ja ihan omaksi ilokseni! Osaa en kuvannut ollenkaan, vaan katsoin ihan omilla silmilläni ilman kameraa välissä. Se oli hyvä päätös!
Millcreek ranchin sivut: http://www.scanarab.net/index.html
Millcreekiltä jatkoimme Paulan kyydillä Granbacka stallille. Siellä räpsin muutamat kuvat hepoista ja juttelin tuttujenn kanssa. Tavattiin siellä uudelleen Nupun ja Mallun kanssa, joiden lisäksi siellä olivat Marita ja Sini. (Siis eri Sini kuin Savossa! :D ) Minna ja Lasse olivat jossain, mutta menemme varmaan käymään vielä huomenna. Granbacka stallillta lähdimme Sinin luokse katsomaan kyyhkysiä! Ne olivat semmoisia valkeita naurukyyhkysiä, upeita! Minä sain pitää yhtä sormella ja yksi lensi istumaan äitin päähän! :D Miä haluan kanssa semmosia kyyhkysiä.. <3 Sitten palasimme äitin kanssa kotiin, katsottiin telkkaria ja syötiin hyvää ruokaa ja herkkuja.


Sunnuntaina mentiin Hannen (siis äitin) kanssa taas Granbacka stallille. Satoi hissuksiin, mutta ei me sokerista olla. Marita oli juuri Allin kanssa kentällä. Arvatkaas mitä? Hän kysyi haluaisinko ratsastaa Allilla! Varusteet minulla olivat vähän mitä olivat.. lenkkarit ja uudet farkut. Hannella lainasin hänen jaloissaan olleet ratsastuskengät ja Maritalta lainasin kypärän. Kypärä oli juuri sopiva, mutta kengät tuhottoman pienet. Ei sillä niin väliä tosin ole, oli mahtavaa päästä pitkästä aikaa ratsaille! Alli oli ihana ja olin onnellinen, vaikka taitoni ovat ihan ruosteessa. (Ehdotin jo vaihtoa kahteen shettikseen, mutta Marita ei lämmennyt.. ;D ) Kiitos Marita ihan tosi paljon, että sain ratsastaa Allilla! <3 Tänään tavattiin myös Minnaa ja Lassea, kun eilen olivat poissa käydessämme. :)

Mahtava viikonloppu, oli ihanaa nähdä kaikkia tuttuja! <3

LAUANTAIN KUVAT:
Millcreek ranch:
Issikka! Ihana, upean värinen!!

Granbacka stall:
Leego <3
Vellu ja Pera

Vellu
Viikari
Rampe
Viikari. Sydämeni itkee verta tästä ylivalotuksesta..
Leego
Viikari ja Poku
Rampe
Viikari

Metske

Reca
Nuppu ja Ilmari
Alli

Calla


SUNNUNTAIN KUVAT:
© Hanne / äiti
Voi apua.. :D Mutta kyllä se tästä, kun pääsis jossain välissä taas tunneille!
Ainakin muistin kiittää : D

2 kommenttia:

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)