lauantai 28. kesäkuuta 2014

Varsat vihreellä ja minä kohti Kotkaa

27.6.2014, perjantai
Aika tyhjä olo itseasiassa. Väsyttää. Elämä jatkuu.
     Vietiin Johannan kanssa aamulla molemmat varsat ja niiden emät vihreälle. Ne pääsivät ensimmäistä kertaa samaan aitaukseen. Varsoja olisi kiinnostanut tutustua, mutta Titta ei laskenut Wandaa tai Kimmaa kovin lähelle. Vähän tuntuu siltä, että Titta suojelee varsaansa tavallista enemmän menetettyään ensimmäisen varsansa Fiiliksen viimekesänä (http://pieniakavioita.blogspot.fi/2013/07/joskus-suurinta-rakkautta-on-luopuminen.html). Ainiin! Titan varsan nimeksi tuli Pikkuvirran Girsy. Kutsumanimeksi piti ensin tulla Kirsi, mutta sitten siitä tulikin Kikka. Titta ja Kikka, vähän niinkuin Nummelan ponitallissa. :)
         Johanna pisti taas Braameria. Tänään se säpsähti ja vähän venkoili, mutta ehdottomasti parempi tästälähin aina laittaa kiinni kahtapuolta. Tänään ja eilen se oli, toissapäivänä ja sitä ennen vain yhdellä narulla. Kahta puolta ollessaan se ei pääse niin pahasti kääntyilemään tai muuta. Kiitos Johannalle avusta! <3 Ja se oli muutes nyt viimeinen piikki. Selvittiin!! <3 Mutta arvatkaapa mitä? B on alkanut hinkkaamaan jouhiaan, ihan kuten Tintti. Tintilläkin se alkoi vahvan lääkekuurin seurauksena. :( Voihan kökkö! Toivottavasti tämä olisi Braamerilla ohi menevää! Laitoin sen jouhiin showshineä ja selvitin ne. Lisäksi laitoin siihen ihan hirveästi ötökkäkarkotetta. (Yksi ystäväni on muuten ihmetellyt, että miten elukkalääkäri määräsi Braamerille 20ml kuurin. Hänen omalle ponilleen oli määrätty 15ml kuuri, joka oli eläinlääkärin mukaan tosi vahva kuuri! Hänen oli pitänyt pistää se kahdessa osassa/päivä ja Braamerille laitettiin samalla kertaa koko 20ml/päivä. Huolestuttaa vähän, ilmankos on alkanut hinkkaamaan. :( Kellää muulla kokemusta..?)
          Nyt istun junassa, matkalla kohti Kotkaa. Ei oikeasti olisi ollut varaa, mutten jaksa jäädä vain kämpille mököttämään yksin. Pakko saada muuta ajateltavaa tai hukkuu suruun. Livahdan varmaan taas Granbacka stallille. <3 Siellä on niin hyvä olla. Huolet ja stressi eivät ole vielä löytäneet minua sieltä. On vaan helpompi olla ja hengittää. Ihana paikka ja porukka! <3

Ps. Navettakissat on repineet kappaleiksi Ossin valkeiden kärrien penkinpehmusteet! :( Onneksi oli ihan omaviritelmiä, eikä mitään kallista ja hienoa.. Mutta ketuttaa silti. Ne pirkeleet myöskin terottelevat kynsiään sekä niiden valkoisten että yksien sinisien koppiksien RENKAISIIN. Että jaa'a, miksihän puhkesi niistä valkeista rengas silloin muutama viikko sitten..

Pps. Kuvailtiin myös Johannan maatiaiskanoja, niistä(kin) kuvia alempana. :) Käytettiin kukkoa, kanaa ja kahta tipua ulkona.


Tässä tää kuvaoksennus, hirvee läjä! Osa keskenään hyvin samanlaisia, mutta en osannut päättää. Mun blogi, haters gonna hate! :) Älkää lukeko/kattoko jos ette tykkää.. ;)
Titta ja Kikka (tamma unohtu harjata)Haparoivia laukkapätkiä

KimmaKimma poseeraa niin nätisti

Jännittää niin, että hirvee kutitus iski! :D


"Tutustuttaisko?"Lumi ja Kimma

Lumi 4v ja Kimma n. 2vk.
"Rapsuta just siitä!"Äidit ja tyttäret

Ossikin halusi varsan kanssa kuviinMiten tuota nyt oikein kuvaat..? <3
© Johanna Niskanen

Sitten kanakuvia! Tipu kiipesi äitinsä kyytiin! :3

Toinen tipu otti yllättäen mallia kiiveten kukon selkään. Hitsit kun en kerinnyt vaihtamaan paikkaa jotta toinenkin kyytiläinen näkyisi kanan takaa!

Ossia väsyttää :D
Braamerin massu näyttää jo normaalilta
Ossi tervehtii takaisin laitumelle palannutta Braameria. (Olihan se jo varmaan 15min poissa!)
Ajeluttamassa asiakkaita Lillillä ja Tintillä med Sini ja Meri

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva postaus! Vähäks noi varsat on söpöi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! :) Ja ne on ihan supersöpöjä! :D

   Poista
 2. No noita kuviaha voi laittaa ties kui paljo ku on noi söpöjä poneja :3 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, hyvä! :3 <3 Mulle on aiemmin yks ano valittanut että mun postauksissa on liikaa kuvia.. :'D

   Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)