perjantai 20. kesäkuuta 2014

Muun muassa varsa ja kuvia

8.6, sunnuntai
Sekä mulla että pojilla oli vapaapäivä. Mä olin vaan väsyneenä rauhaksiin omalla kämpällä.

9.6, maanantai
Pojilla vapaa, minulla ei. Töissä oli syntynyt meidän kesän ensimmäinen varsa! Ruunikko tamma, Pikkuvirran Gimmer "Kimma", e. A.S. Wanda i. Liberty. Yhden uuden tullessa, muita lähti pois: Claire lähti astutukseen ja Maikki, Prinsessa ja Fenna muuttivat uusiin koteihin.
          Illalla kun olin kämpillä laittamassa sälekaihtimia kiinni, näin takapihalla siilin. Sitä oli tietysti pakko mennä kuvaamaan, mitähän mahtaa naapurit minusta ajatella.. :))

Pyörötarhassa lähtöä odottamassa. Johanna vei Fennan ja Prinsessan (menivät samaan paikkaan) ja Tiia kävi hakemassa Clairen ja Maikin. Kaikki myydyt menivät ihaniin ja rakastaviin koteihin. <3

Paras naapurini <3
10.6, tiistai
Pojilla vielä leirin jälkeistä vapaata. Kimma varsaa käytettiin töissä ulkona pyörötarhassa, tässä kuvia:Voi eei, nenälleen meni! Äkkiä ylös ja matka jatkuu, ettei kukaan huomaa että kävi nolosti.. <3
11.6, keskiviikko
Työpäivä, työpäivä. Yhdistettiin kaksi neljän ponin/hevosen laumaa (tammapihatosta Vani, Rosi, Cinny ja Fiona alatarhaan jossa valmiina Tyyni, Vitsi, Lilli ja Lille). Hauskaa katseltavaa, vaikkei kuvista tullutkaan erikoisia. Lisäksi laitettiin Kimma ja Wanda hetkeksi ulos vihreälle. Siitäkin on kuvia. Illalla kävivät Helmi ja Helmiina vielä keskiviikon maastoryhmässä.
     Tein minä tänään jotain omien ponienikin kanssa! Irtojuoksutin Braamerin ja Ossin pyörötarhassa,. Laitoin maahan pressun, maton ja kolme puomeja. Niistä pyysin poneja menemään ensin käynnissä, sitten ravissa ja vielä laukassakin. Hyvin meni! Ei ollut pelottava pressu, eikä matto. Ainoa vika oli, että Ossi hyökkäili välillä Braamerin kimppuun. Se puri B:tä korvat luimussa ja B vinkui (tai oikeastaan kiljui). Komensin Ossia hirveänä ja menin väliin. Ei Braamerille mitään haavoja tms.  onneksi tullut. Jos oikein käsitin, Ossi suuttui Braamerille aina kun B meni siitä ohi. Ossi on johtaja, eli se haluaa mennä edeltä..? Kummallinen poni. Aina kun riita oli ohi, seisoskeltiin vierekkäin ihan kavereina.

Vasikka syntyi. Söpö<3
Rallittajat! Vani, Vitsi, Tyyni, Cinny ja Rosi
Vanillini

Vitsi ja Rosi tutustuvat
Vani
Vitsi ja Rosi
Vani
Rosi ja Lille
Näistä Johannan hevosista ja poneista on esittelyt hänen kotisivuillaan: pikkuvirran.fi
Vani, Tyyni ja Vitsi
Pitihän Vanin vähän komentaa Vitsiä.. :P
Lilli ja Lille, ystävykset rapsuttelee

Lilli

Rosi tulee kohti. Taustalla Vani ja Cinny.
Matkalla tarhaan
Wanda ja Kimma vihreellä

B, Ossi ja Ellu
Harjoiteltiin pyörötarhan portilla noiden läpi menoa
Pojat pressulla
Illalla vein vihreää, totuttelun vuoksi. Laidun kutsuu.
Tässä kuvassa B, Ossi, Ellu ja Pena, mutta muutkin saivat.12.6, torstai
Huoh. Pojilla taas vapaa. Ei riitä minussa virta. Töissä kaikenlaista, mutta maininnan arvoisena kerrottakoon,  että kunnostin poikien kesälaitumen aidan. Huomenna vihdoin laitumellelasku!

4 kommenttia:

 1. Toi Kimma on ihanan näkönen :D

  VastaaPoista
 2. Aww ihanii kuvii♥
  Missä kaupungis sä asut? (ei oo tietenkää pakko kertoo)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Asun ja työskentelen Lapinlahdella, Pohjois-Savossa. Olen kuitenkin kotoisin Kotkasta, Kymenlaaksosta. :)

   Poista

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)