keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

B:lle piikki, hei hei Viljami ja hello Metsätähti!

24.6.2014, tiistai
Tänään oli se pelottava päivä! Pistin ensimmäistä kertaa elämäni ponille piikillä penisiliiniä! Kyllä pelotti! Koitin olla mahdollisimman rauhassa, ettei poni hermostuisi. Meri piti sitä riimusta kiinni ja syötti sille vihreitä. Kun tuikkasin neulan kiinni, poni jännittyi. Katsoin tuleeko verta ja kun ei tullut, kiinnitin ruiskun neulaan. Braamer koitti kääntyillä. Vedin varovasti ruiskuun sisäänpäin. (Jos suonessa, huomaa siitä että tulee tällöin verta ruiskuun. Ei tullut.) Sitten vaan aloin rauhallisesti painamaan ruiskusta. Hui että pelotti, kun poni vähän hermoili ja pelkäsin että ponin kääntyessä neula osuu suoneen. Kun otin neulan pois, raapaisin kai jotakin pintasuonta. Tuli pari tippaa verta, mutta rauhoittelin itseäni ja kehuin ponia kovasti. Sitten seurasin hetken, PONI EI KUOLLUT! :D Selvittiin!! Super kiitos Merille avusta! Käteni tärisivät ihan hulluna jonkin aikaa pistämisen jälkeen. Jännää on elämä. Puhdistin vielä B:n haavan ja laitoin loimivyön avulla haavan päälle piharatamon lehden. Se kuulemma auttaa, aina voi kokeilla.
          Mitäs mitäs.. Ossilta on tippunut toinen etukenkä. Voi kun kiva. Se ei kuitenkaan ramppaa tuolla takalohkolla niin paljoa kuin etulohkolla. Se lepäilee ja laiduntaa laumansa kanssa. Viljami lähti tänään uuteen kotiin! Hyvää matkaa ja onnea tuleviin seikkailuihin! <3 Kaviokkaiden pääluku ei kuitenkaan pienentynyt, sillä ystävämme uusi suomenhevonen muutti tänään Pikkuvirralle. Sen nimi on Metsätähti. Siitä lisää myöhemmin.

Tänään en ajanut Ossilla. En vaan jaksanut. :( Henkinen väsymys, vaikka vasta olin neljän päivän lomalla.

Pojat <3
Loimivyö piti Braamerin haavan kohdalla ratamonlehtiä
Jori taluttaa Braameria laitumelle (aina pyytää että saisiko taluttaa :D <3 )
Jorille ja Ossille muutes kiitos, kun auttoivat töissä tarhan siivouksessa! :)
Rakkaat! <3 Ossi, Ellu ja Pena
Mun pikkuset.<3 Ellu ja Pena
Heti kun B tuli takaisin, Elmerin piti päästä rapsuttelemaan <3
Viljami lähdössä. Heipat <3
Viljami päätti vähän koristella lähtökuvaa.. 
Ossi ja B <3

Liisan uusi suomenhevonen joka muutti meille.
Elmeri ja minä <3
© Meri Niskanen
Ellulla on kauhistunut ilme.. :D <3
© Meri Niskanen

6 kommenttia:

HUOM. KOMMENTIT

Kommentteja voi laittaa sekä anonyymisti, että kirjautuneena. Kaikki kommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, eli ne näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne. Kommentoikaahan asiallisesti, kiitos! :)